Başkan Hasan Can'dan Sivas gezisi

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere, yardımcılarıyla birlikte Sivas'a giden...

Başkan Hasan Can'dan Sivas gezisi

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere, yardımcılarıyla birlikte Sivas'a giden...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan Hasan Can'dan Sivas gezisi

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere, yardımcılarıyla birlikte Sivas'a giden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından karşılandı. İlçeyi gezen Can, ilçe hakkında Sel'den bilgi aldı. Can, Suşehri'nin yeşilliği bol, suyu bol güzel bir ilçe olduğunu ifade etti. Daha sonra Sivas'a geçen Hasan Can, burada tarihi Buruciye Medresesi, Çifte Minareli Medrese, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi ve Ulu Cami'yi gezdi.

Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Sivas'ın dört bir köşesinin tarih koktuğunu ifade eden Can, “Tarihi görünüme önem veren bir kişi olarak, Sivas halkının tarihi yerlere önem vermesi ve benimsemesi beni çok sevindirdi. Özellikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 108 gün kaldığı Kongre Müzesi'nde her şeyin aynı o günkü gibi durması çok güzel. Tüm Sivaslı hemşerilerimizin İstanbul Ümraniye'de bir evleri olduğunu hatırlatmak istiyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72