Balkon ve bahçe yarışması sonuçlandı

Kartal Belediyesi tarafından bu sene ilki düzenlenen ‘Güzel Bahçe Güzel...

Balkon ve bahçe yarışması sonuçlandı

Kartal Belediyesi tarafından bu sene ilki düzenlenen ‘Güzel Bahçe Güzel...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Balkon ve bahçe yarışması sonuçlandı

Kartal Belediyesi tarafından bu sene ilki düzenlenen ‘Güzel Bahçe Güzel Balkon' yarışması sona erdi. Kartallıların yoğun ilgi gösterdiği yarışmada, dereceye giren adaylara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Kartal Ekolojik Pazar alanında düzenlenen ödül törenine, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Ödül töreninde konuşan Başkan Altınok Öz, Kartal'ın tüm balkon ve bahçelerini rengarenk görmek istediğini belirterek “Herkes bir nebze de olsun toprak ve bitkiyle temas etsin. İnsanın içinde bitki ve hayvan sevgisi olursa gerisi teferruattır” dedi.

Kartallılara, Aydos bölgesinde organik tarım yapabilecekleri bir yer hazırlamak istediklerini söyleyen Öz, söz konusu konuya ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti.  Konuşmaların ardından geçilen törende, ‘Bahçe' ve ‘Balkon' olmak üzere iki ayrı kategoride ödüller verildi.  Yarışmada dereceye giren vatandaşlara katılım belgeleri ve ödülleri Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz tarafından takdim edildi.

Yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda ‘Güzel Bahçe' kategorinde birinciliğe Münevver Karakuş'un bahçesi, ikinciliğe Tayfun Arslan, üçüncülüğe ise Gülay Eryılmaz'ın bahçesi layık görüldü. 'Güzel Balkon' kategorisinde ise,  birinciliği  Emel Muhçi'nin balkonu alırken,  ikinciliği Meray Biçer'in, üçüncülüğü Aynur Tekoğlu'nun balkonu kazandı. Törene katılan başvuru sahiplerine saksılarda gül hediye edildi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3