Bakan Dinçer Ataşehir'de

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, geçtiğimiz günlerde Anadolu yakası ilçe...

Bakan Dinçer Ataşehir'de

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, geçtiğimiz günlerde Anadolu yakası ilçe...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Bakan Dinçer Ataşehir'de

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, geçtiğimiz günlerde Anadolu yakası ilçe milli eğitim müdürüleriyle Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'ndeki bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe milli eğitim müdürleriyle biraraya geldi. Toplantıda Bakan Dinçer, sık sık eğitimin önemine vurgu yaptı.
 “İnsanlar daha sağlıklı yaşasın, hayal ettikleri işe sahip olsun ve çalışma şartları daha iyi olsun istiyorsak o zaman insanları eğitmeliyiz” diyen Bakan Dinçer, yeni eğitim-öğretim yılında, yaklaşım ve anlayış tarzını geliştireceklerini belirtti.

Eğitimde eşitliğe ve adil davranmaya işaret ederek vatandaşlardan gelen şikayetlerin ciddiye alınmasını isteyen Bakan Dinçer, müdürleri uyararak: “Hele hele vatandaşlar kendilerine kötü muamele edildiği için bana şikayet mektubu yazıyorlarsa, haksız bile olsa onu haklı kabul ediyorum. Vatandaşı üzerseniz ben de sizi üzerim” dedi.

Haber Durmuş Acar

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3