Ümraniyespor durdurulamıyor. Namağlup lider

TFF 1. Lig’in lideri Ümraniyespor, Adana Demirspor'u Rangelov'un penaltıdan attığı golle 1-0 yendi. Ümraniye, İbrahim Akdağ’ın ayağından bir de penaltı kaçırdı.

Ümraniyespor durdurulamıyor. Namağlup lider

TFF 1. Lig’in lideri Ümraniyespor, Adana Demirspor'u Rangelov'un penaltıdan attığı golle 1-0 yendi. Ümraniye, İbrahim Akdağ’ın ayağından bir de penaltı kaçırdı.

06 Kasım 2017 Pazartesi 13:11
Ümraniyespor durdurulamıyor. Namağlup lider

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Adana Demirspor karşısında duran top zaafları olduklarını dile getirerek, çok net bir gol pozisyonu vermeden maçı noktaladıklarını ifade etti.

TFF 1. Lig'in 11. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zor bir maçı geride bıraktıklarını vurgulayan Bektaş, "11. haftaya bakıldığında amacımız evimizde yerimizi korumaktı. Bugün iyi mücadeleyle birlikte her geçen gün sahadaki form ve oyun anlamındaki grafiği yükselen bir Ümraniyespor vardı. Önemli bir maçtı. Adana Demirspor çok etkili bir takım. Hücumda önemli oyuncularını görüyoruz. Bugün çok net bir pozisyon dahi vermeden maçı bitirmeyi başardık. Duran top zaaflarımız oldu. Yine gol yemedik. Penaltı kaçırıldı ama skoru aradık. Sıkıntı çektiğimiz bölge 3. Bölgeydi. Top tutamamamız bize eksiklik verdi. Son haftalara tam olarak bir forvetli oynamıyorduk. Rangelov ile topu tuttuk oyunu yönlendirmeye çalıştık. Penaltıdan golü attık. Rangelov 8 hafta sonra takıma dahil oldu gol attı. Konumumuz belli lideriz ama hiçbir şey bitmedi. Zor bir maçtı. Ümraniyespor taraftarına ve camiasına armağan olsun. Adana Demirspor'a da başarılar dilerim" değerlendirmesini yaptı.

Stat: Ümraniye Belediyesi

Hakemler: Abdullah Yılmaz, Muhammet Yumak, Selahattin Altay

Ümraniyespor: Burak Öğür, Oğuz Ceylan, Merthan Açıl, Appindangoye, Mehmet Sedef, Timur Temeltaş,İbrahim Akdağ, Vasilogiannis, Cleyton (Dk. 88 Bulut Kaya), Emircan Altıntaş (Dk. 90 Samet Asatekin), Drole (Dk. 64 Rangelov)

Adana Demirspor: İsmail Şahmalı, Erhan Kartal, Yiğitcan Erdoğan, Adil Demirbağ (Dk. 64 Douhadji), Sezer Özmen, Yiğit İncedemir, Savaş Yılmaz, Abdulkadir Parmak, Lalawele (Dk. 45 Loemba), Mendy (Dk. 79 Lingane), Atabey Çiçek

Gol: Dk. 72 Rangelov (Penaltıdan) (Ümraniyespor)

Sarı Kartlar: Mehmet Sedef, Timur Temeltaş (Ümraniyespor), Atabey Çiçek, Loemba, Savaş Yılmaz (Adana Demirspor)




 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3