Ümraniye Karabekir Spor Kulübü Açılışı Yaptı

Ümraniye Karabekir Spor Kulübü; yöneticileri, oyuncuları ve aileleri ile ...

Ümraniye Karabekir Spor Kulübü Açılışı Yaptı

Ümraniye Karabekir Spor Kulübü; yöneticileri, oyuncuları ve aileleri ile ...

17 Eylül 2013 Salı 14:34
Ümraniye Karabekir Spor Kulübü Açılışı Yaptı

 

Ümraniye Karabekir Spor Kulübü Sezon Açılışını Yaptı

Ümraniye Karabekir Spor Kulübü; yöneticileri, oyuncuları ve aileleri ile birlikte sezon açılışında bir araya geldiler. Geceye katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Yeni sezonda Karabekir Spor Kulübüne başarılar diledi.”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Karabekir Spor Kulübünün; yöneticileri, oyuncuları ve aileleri ile Ümraniye Belediyesinin Karabekir Spor Kulübüne tahsis ettiği tesiste düzenlediği sezon açılışı gecesine katıldı. Geceye Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç, , Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu ve Enver Sedat Çakıroğlu, Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya ve Yönetimi, Ümraniye’de bulunan Spor Kulübü Başkanları, Ak Parti Ümraniye Gençlik kolları Başkanı Orçun Şekercioğlu, Mahalle Muhtarları, Futbolcular ve aileleri katıldı.

""

Programda konuşma yapan Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, kulübe vermiş olduğu desteklerden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti. Çetinkaya “Geçen sezonda kıl payı kaybettiğimiz birincilikleri bu sezonda İnşallah alacağız ve Kazımkarabekir halkına ve Ümraniye’mize hediye edeceğiz” dedi. Daha sonra söz alan Ümraniye İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhammet Kılıç, “Bu aile fotoğrafı içerisinde bana da yer verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Ümraniye’mizde güzel şeyler oluyor ve olmakta, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı ayrıca Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can’a teşekkür ediyoruz” dedi.

""

BAŞKAN HASAN CAN, “ ÇOCUKLARIMIZ BÖYLESİNE GÜZEL ORTAMLARDA SPOR YAPSIN, KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK DURSUN”

Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “ Spor Kulüplerine bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. İstiyoruz ki çocuklarımız böylesine güzel ortamlarda spor yapsın, kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar. Ümraniye’ye yaptığımız 150’nin üzerinde kalıcı eser var. İşte bu tesisi de bölge çocuklarımızın hizmetine sunduk.”dedi. Kulübe başarı dileklerinde bulunan Başkan Hasan Can, “Daha önce geçmişte bu tesislerin olduğu yerde çöplük vardı ve İnsanlar buraları çöplük yığını olarak biliyor imajımız zedeleniyordu. Şimdi burada gençlerimiz, çocuklarımız spor yapıyor ve yarınlara daha sağlıklı bireyler olarak hazırlanıyorlar” dedi.

Konuşmalardan sonra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, katılımcılar, Karabekir yönetimi, ve oyuncular hatıra fotoğrafı çektirdi. Havai fişek gösterisi ile devam eden programda Karabekir Spor bünyesinde bulunan A takımı ile U17 takımı gösteri maçı yaptı.

 

Son Güncelleme: 17.09.2013 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3