Şile etabında şampiyonlar belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Nestea ana sponsorluğunda; ..

Şile etabında şampiyonlar belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Nestea ana sponsorluğunda; ..

01 Temmuz 2014 Salı 14:59
Şile etabında şampiyonlar belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Nestea ana sponsorluğunda; Şile Belediyesi, Mistral, MNG Kargo ve Işık Üniversitesi'nin katkılarıyla organize edilen Nestea Pro Beach Tour'un üçüncü ayağı olan Şile etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile sona erdi.

Erkeklerde şampiyonluk Volkan Göğtepe – Hakan Göğtepe ikilisini finalde 2-0 yenen Emir Kavuzlu – Sefa Urlu ikilisinin oldu. Volkan Güç – Caner Çiçekoğlu ikilisi ise üçüncülüğe ulaştı. Emir Kavuzlu erkeklerde turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) ve en iyi blokör ödüllerinin sahibi olurken, Bilal Tanrıverdi en iyi savunmacı seçildi.
Bayanlarda Bahanur Şahin – Ceren Atilla ikilisini finalde 2-0 mağlup eden Fatma Yıldırım – Burcu Atasoy ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Ecem Özdemir – Gizem Kaçar ikilisinin oldu. Bayanlarda en değerli oyuncu ve en iyi blokör ödülleri Fatma Yıldırım’ın olurken, Burcu Atasoy en iyi savunmacı seçildi.

Ödül töreni

Karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi.

Erkeklerde şampiyon olan Emir Kavuzlu – Sefa Urlu ikilisine şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve Nestle Waters Finans Direktörü Elena Kagramanova verdi.

İkinci Volkan Göğtepe – Hakan Göğtepe ikilisinin kupasını ve madalyalarını Şile Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşin Denizkuru verdi.

Üçüncü Volkan Güç – Caner Çiçekoğlu ikilisine ise kupalarını Nestea Marka Müdürü Bahar Turunç ve Şile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Tanju Altınay verdi.

Bayanlarda şampiyon olan Fatma Yıldırım – Burcu Atasoy ikilisine şampiyonluk kupasını Şile Kaymakamı Salih Yüce ve Nestle Waters Pazarlama Müdürü Begüm Ersoy verdi.

İkinci olan Bahanur Şahin – Ceren Atilla ikilisine kupasını Şile Turizm Dernek Başkanı Tümay İmamoğlu verdi.

Üçüncü olan Ecem Özdemir – Gizem Kaçar ikilisi ise kupasını Nestle Waters Kurumsal İletişim Müdürü Nadin Dumani Şıpkan ve Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci’nin elinden aldı.

 

Son Güncelleme: 01.07.2014 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3