KARTALLI MİNİKLER JİMNASTİK ŞENLİĞİNE KATILDI

KARTALLI MİNİKLER JİMNASTİK ŞENLİĞİNE KATILDI

03 Mayıs 2018 Perşembe 14:00
KARTALLI MİNİKLER JİMNASTİK ŞENLİĞİNE KATILDI

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü'nde eğitim gören 6 yaş grubu öğrencileri, Kartal Jimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Jimnastik Şenliği’ne katıldı. İstanbul’daki pek çok farklı anaokulundan ve jimnastik kulüplerinden anaokulu çağındaki çocukların katıldığı şenlikte, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar ve çok sayıda vatandaş ile veliler de miniklerin yanındaydı.

Kartal Esentepe’de bulunan Kartal Jimnastik Federasyonu Spor Salonu’nda düzenlenen Jimnastik Şöleni’nde, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören minikler arasından seçilen 16 öğrenci jimnastikteki hünerlerini gösterdi. Kartal Belediyesi kreşlerinin 6 yaş grubu öğrencileri, eğitmenleri ile birlikte hem yer hareketlerinde hem de atlama tahtasında gösteri yaptı. Gösteriden önce çocukları ziyaret eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, onlara başarılar diledi. Etkinlikte, profesyonel jimnastik sporcuları ve derece kazanmış minikler de gösteri yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72