Belediyespor'da Toplu İmza Töreni

Ligin ilk yarısını play-off potasında tamamlayan Sultanbeyli Belediyespor'da toplu imza töreni gerçekleştirildi.

Belediyespor'da Toplu İmza Töreni

Ligin ilk yarısını play-off potasında tamamlayan Sultanbeyli Belediyespor'da toplu imza töreni gerçekleştirildi.

19 Ocak 2018 Cuma 13:00
Belediyespor'da Toplu İmza Töreni

3.lig 3.grupta mücadele eden yeşil-beyazlı ekip ara transfer döneminde 6 yeni futbolcu ile anlaştı. Kulüp binasında yöneticilerle bir araya gelen transferler kendilerini Sultanbeyli Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attılar.

GÖLET'TE İLK ANTRENMAN

Antalya kampının ardından 2 gün izin yapan futbolcular, Gölet Tesisleri'nde ilk antrenmanına çıktı. Alışma sürecini hızlıca atlatan transferler takım arkadaşlarıyla oldukça uyumlu bir görüntü çizdi.

Sultanbeyli Belediyespor kulüp Başkanı Nizamettin Arslan, yeni transferlerle ilgili olarak, sezon başında kurduğumuz iddialı takımı daha da güçlendirmek adına takımımıza yeni arkadaşlar kazandırdık. Hızlı bir şekilde yeni arkadaşlarımızın takımımıza adapte olmasını sağladık. İlk yarıdan daha iyi bir performansla ikinci yarıya başlayacağız. Bu sene inşallah hak ettiğimiz başarıyı elde edeceğiz. Tabi biz alt yapıdan futbolcularda kazandırmaya devam ediyoruz. Alt yapıdan takımımıza kazandırdığımız Salih Gevençli'nin ardından, Metehan Coşkun'u da takımımıza dahil ettik” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72