Abdullah Civelek: Hedef Şampiyonluk

Basın mensupları ile biraya Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek, ‘’Şeffaf bir yönetim anlayışı ile şampiyon olmak istiyoruz’’ Dedi.

Abdullah Civelek: Hedef Şampiyonluk

Basın mensupları ile biraya Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek, ‘’Şeffaf bir yönetim anlayışı ile şampiyon olmak istiyoruz’’ Dedi.

18 Eylül 2021 Cumartesi 16:01
Abdullah Civelek: Hedef Şampiyonluk

Başkan Abdullah Civelek ve yönetimi, gerçekleşen kahvaltı sonrası yapılan toplantıda yaklaşan yeni sezonda kulübün hedefleri hakkında bilgilerini basın mensupları ile paylaştı.Toplantıya; Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Kanıyılmaz, Sebahattin Çınar, Kayhan Çetin, Mustafa Aktürk, Teknik Sorumlu Aydın Dursun ve Basın Mensupları katıldı.

ŞEFFAF VE HESAPVEREBİLİR YÖNETİM

Başkan Abdullah Civelek ilçede bazı kesimler tarafından oluşan olumsuz algıyı da kısa zamanda düzelteceklerini ve bu noktada basının desteğinin önemli olduğunu vurguladı. Başkan Civelek, ‘’ Göreve seve seve talip olduğumu bir kez daha söylüyorum. Kulübün birçok sıkıntılarını şeffaf yönetim sergileyerek aşacağımızı düşünüyorum. Kulübe kim ne kadar destek olmuş, paralar nereye harcanmış bunları kamuoyuna açıklayacağız. Bizim tek amacımız kulübü daha iyi noktalara taşımak ve gençlerimizi spora kazandırmak. Bunun dışında başka bir amacımız yok’’ Dedi.

SÖYLENENLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Söylenenlerin aksine kulübün tüm giderlerinin belediye tarafından sağlanmadığını belirten Başkan Civelek, ‘’Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’a verdiği destekten dolayı elbette teşekkür ediyoruz. Ancak şunu da ifade edeyim, kulüp ve transfer giderlerinin büyük çoğunluğunu yönetimdeki arkadaşlarımız ve sporsor ve bağışlarla sağlayacağız. Belediyemizin bize verdiği nakdi destek ancak giderlerimizin 3/1’ni oluşturuyor. Şimdiye kadar yaptığımız transferlerle hedeflenen bütçeyi zaten aşmış bulunuyoruz. Başkan olarak tüm görüşmeleri ve transferleri hocalarımız ve ekibiyle görüşerek yapıyoruz. Kime ne harcadığımızı hangi topçuya ne verdiğimizi ve Çekmeköy belediyesinden ne aldığımızı yakında sizlerle paylaşacağım ’’ dedi.

‘’SIKINTILARIMIZI BERABER AŞACAĞIZ’’

Göreve geldikten sonra önce sıkıntıları aşmak sonra başarılı olmak sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Başkan Civelek, “Sıkıntılarımız vardı. Sıkıntıları aşmak için gece-gündüz çalıştık. Maddi sıkıntılar elbette var. Yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla sık sık toplantılar yaparak takım için neler yapabileceğimizi sürekli istişare ediyoruz.. Mühim olan zoru başarmaktır. Biz yönetim olarak kulübe emek veren bir yönetim sergiliyoruz ”Dedi.

DESTEK İSTEYECEĞİZ

Başkan Civelek ayrıca Belediyeden aldıkları desteğin çoğunun eski borçlara gittiğine değinerek, yakın zamanda bölgedeki iş insanlarını ziyaret ederek destek isteyeceğiz dedi. Kulübün hedefinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Civelek “ İyi bir takım yaparak şampiyonluğa oynayan bir kadro oluşturduk. Yaklaşık 1 aydır çalışıyoruz liglerin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen gün geçtikçe takımımız temposunu arttırarak güçleniyor ve lige hazır hale geliyor. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım kurmuştur. Bu sezonda iyi takım yaptık, oynadığımız iki hazırlık maçını da kazanarak bunu gösterdik “ açıklamasını yaptı.

Başkan Civelek basın mensuplarından gelen bir soruları tek tek samimiyetle cevapladıktan sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile toplantı sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3