Ümraniye DEVA Startı verdi…

DEVA Partisi Ümraniye kongresinde tek aday kurucu ilçe başkanı Hasan Keleş’le yoluna devam edecek. Yoğun katılımın olduğu kongrede konuşan Başkan Keleş, “Ümraniye en iyi şekilde yönetilmeyi hak ediyor” diyerek startı verdi.

Ümraniye DEVA Startı verdi…

DEVA Partisi Ümraniye kongresinde tek aday kurucu ilçe başkanı Hasan Keleş’le yoluna devam edecek. Yoğun katılımın olduğu kongrede konuşan Başkan Keleş, “Ümraniye en iyi şekilde yönetilmeyi hak ediyor” diyerek startı verdi.

31 Mart 2022 Perşembe 17:22
Ümraniye DEVA Startı verdi…

DEVA Partisi Ümraniye ilçe başkanlığı 1. Olağan ilçe Kongresi İBB Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi Ümraniye’de gerçekleşti. Kongreye DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Ekşi ve Ömer Rıfat Gencal, İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, ve Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Kongre öncesindeki müzik ziyafeti katılımcılara keyifli anlar yaşattı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, video konferans yoluyla partililere seslendi. Kurucu ilçe başkanı hasan Keleş kürsü de yaptığı konuşmasında hedeflerinden bahsetti. Başkan Hasan Keleş, “Ümraniye’de kimle konuştuysak Genel Başkanımız Ali Babacan’ın dürüstlüğüne duydukları güveni dile getirdiler. Ümraniyelilerin sorunların altında ezildiğine ve ümitlerini DEVA Partisi’ne bağladıklarına tanıklık ettik. Biz Ümraniye’deki tüm vatandaşlarımızı kucaklamak için yola çıktık. Her kesimden vatandaşımız da bizi bağırlarına bastı. Biz hakaret etmeyiz, bağırmayız, nezaketle konuşuruz, dinlemeyi konuşmaya tercih ederiz, her şeyi ben bilirim demeyiz, tutamayacağımız sözü vermeyiz. Çünkü biz Genel Başkanımızdan böyle gördük” dedi.

Partinin kapılarının tüm Ümraniyelilere açık olduğunu söyleyen Keleş, “Biliyoruz ki kötü yönetim yüzünden sürüklendiğimiz krizden sadece DEVA Partisi kadroları çıkarabilecek. Üzerimizdeki ağır sorumluluğun bilinciyle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Teşkilatımızın kapısı tüm Ümraniyelilere açık. Gelin, fikir alışverişinde bulunalım. Ümraniye en iyi şekilde yönetilmeyi hak ediyor” dedi.

İl Başkanı Dr. Erhan Erol, DEVA Partisi’nin her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkat çekerek Türkiye genelinde seçime kadar DEVA Partisi’ni tanımayan kimsenin kalmayacağını belirtti. Konuşmasının devamında yılın “ 365 günü durmadan, yorulmadan arkamıza bakmadan sokak sokak, mahalle mahalle çalışmalarımıza devam ettiklerini belirtti. Erhan Erol, “Çok başarılı bir süreci tamamlayan İlçe Başkanımız Hasan Beye teşekkür ediyorum. Onun şahsında da tüm ekibini kutluyorum. İl binamızda kendisi ve ekibiyle bir araya geldiğimizde de çok mutlu olmuştum. ‘Ümraniye ile ilgili gözüm arkada kalmayacak’ dedim. Mükemmel bir ekip ve başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Kongrede ayrıca en çok üye yapan Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Fatih Toktaş’a, İl Başkanı Erhan Erol tarafından plaket takdimi yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3