Türkmen esnaftan destek istedi

Üsküdar'da esnaf ziyareti yapan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, ..

Türkmen esnaftan destek istedi

Üsküdar'da esnaf ziyareti yapan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, ..

28 Şubat 2014 Cuma 18:41
Türkmen esnaftan destek istedi

Hilmi Türkmen esnaftan destek istedi

 

Üsküdar’da esnaf ziyareti yapan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, esnafla sohbet edip talep ve önerileri dinledi. Türkmen, “Üsküdar ile ilgili en önemli projemiz, Üsküdarlılarla birlikte olmaktır” dedi.

Esnafın sorunlarını dinleyen Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, “Üsküdar'ı Üsküdarlılarla birlikte yöneteceğiz. Kanaat önderlerimiz, muhtarlarımız, esnafımız, gençlerimiz ve halkımızla beraber Üsküdar’ımızı daha da değiştireceğiz. Asrın Projesi Marmaray'ın yapım aşamasında cefasını çektik, inşallah yapacağımız projelerle Üsküdarlılar olarak sefasını da birlikte süreceğiz. 30 Mart günü inşallah, Üsküdarlı alın terimizi mükâfatlandıracak, sandıkları adeta patlatarak en yüksek oy oranıyla çabalarımızı, gayretlerimizi taçlandıracak ve AK Parti’yle hizmete devam diyecektir” dedi.

Türkmen, “Bundan sonra yapacaklarımızda, bundan önceki yaptıklarımızı geçme hedefiyle geliyoruz.  Özgün mimari eserleri, işlevsel sanat merkezleri, çok amaçlı spor kompleksleri, halk ile iç içe semt konakları, ibadethaneler, okullar, hastaneler, sağlık üniteleri, bilim merkezleri ve daha yığınla hedefimizi gerçekleştirmek için geliyoruz” diyerek kadın kolları ve gençlik kollarıyla birlikte mahalle esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Üsküdar ile ilgili projelerini anlatan Türkmen ara vermeden devam ettiği seçim çalışmalarında halktan oldukça yoğun ilgi görüyor” dedi.

 

Son Güncelleme: 28.02.2014 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72