Saadet Partisi ‘PATRİOT'A karşı…

Saadet Partisi ‘PATRİOT'A karşı…

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Saadet Partisi ‘PATRİOT'A karşı…
Saadet Partisi Ataşehir İlçe Teşkilatı, ilçe binasında düzenlediği kahvaltıda yerel basınla bir araya geldi.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nden alınan bir kararla, Türkiye genelinde il ve ilçelerde eş zamanlı yapılan program kapsamında düzenlenen kahvaltıya, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Numan Yüksel, Başkan Yardımcısı Selahattin Aslan, İlçe Yöneticileri; Ramazan Kenger, İsmail Çalışır, Dursun Aycibin, Ahmet Korkmaz, İsa Eser ve basın mensupları katıldı.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nin almış olduğu bir kararla düzenlenen programda, ‘Patriot Füzeleri' başta olmak üzere ülke gündemi ve genel siyaset konuşuldu.

İlçe Başkanı Numan Yüksel yaptığı konuşmada, ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirirken, özellikle ülke sınırına Patriot füze savunma sistemi kurulması, milli değerlerimizin satılması, yabancılara devredilmesi konusunda partisinin politikalarını basınla paylaştı. Numan Yüksel, NATO üyesi ülkelerin dışişleri bakanları, Türkiye'yi Suriye'den gelecek olası tehlikelere karşı korumak için iki ülke sınırına Patriot füze savunma sistemi kurulmasını onaylaması sonucunda füzelerin Türkiye'ye getirilmesine parti olarak karşı olduklarını vurguladı.

""

Dünyanın her yerinde akan Müslüman kanı diyen başkan iktidara seslenerek,” sen bu füzeleri kime doğrultuyorsun önce ona bir bak” dedi.

Yüksel, ülkenin içinde bulunduğu durumu özetlerken, ‘Doğuya karakol, batıya plaj' politikasının Türkiye'yi yok etme politikası olduğunu ve mevcut hükümetin buna zemin hazırladığını söyledi.

Numan Yüksel'in özellikle üzerinde durduğu konulardan biri de milli değerlerimizin, doğal kaynaklarımızın ve mevcut zenginliklerimizin ülke yararına kullanılmadığıydı. Bu durumu açıklarken, istatistikî rakamlar ve verilerle örnekler veren İlçe Başkanı Yüksel, merhum Necmettin Erbakan'ın zamanında bu konularla ilgili ciddi çalışmalarının olduğunu ve kaynakların doğru ve ülke yararına kullanılmasıyla ilgili gerçek verilere dayalı bir harita çıkardığını söyleyerek, “Eğer merhum Necmettin Erbakan'ın bu çalışması hayata geçirilirse memleket kurtulur” dedi.

Numan Yüksel, gazetecilerin ilçe gündemiyle ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili sorduğu soruları ise cevapsız bırakarak, “Bugünkü gündemimizi genel merkezimiz belirledi. Bu, genel bir çalışma olduğu için bugün sizlerle sadece bu konuyu paylaşıyorum. Önümüzdeki günlerde sizlerle tekrar bir araya gelerek hem ilçe gündemimiz hem de seçimlere yönelik çalışmalarımızı paylaşacağız. Toplantıya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3