MHP Çekmeköy'den geleneksel aşure dağıtımı

MHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısı ile esnaf ve halka...

MHP Çekmeköy'den geleneksel aşure dağıtımı

MHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısı ile esnaf ve halka...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
MHP Çekmeköy'den geleneksel aşure dağıtımı

MHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısı ile esnaf ve halka aşure dağıttı. İlçe Başkanı Ethem Kurnaz sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacında olduklarını vurguladı.

MHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı, İslam dünyasında kutsal aylardan biri olarak kabul edilen Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı. Geleneksel hale getirilen aşure dağıtımına İlçe Başkanı Ethem Kurnaz'ın yanı sıra ilçe yönetimi ve il teşkilatından partililer katıldı.

Ulus Pazarı girişinde kurulan kazanlarla yüzlerce halk ve esnafa aşure dağıtıldı. Pazara alışverişe gelen vatandaş ikram edilen aşureleri aldı. Vatandaşın büyük ilgilinin olduğu aşure dağıtımını İlçe Başkanı Ethem Kurnaz bizzat kendisi yaptı.

İlçe Başkanı Ethem Kurnaz, Aşure Günü'nün İslam alemine hayırlar getirmesini ve bu günün birlik ve dayanışmasının pekiştirmesini niyaz ettiğini söyledi. Kurnaz, İnsanlar arasındaki sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla bu anlamlı çalışmayı gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72