MALTEPE’DE AHMET BAYKAN’A DESTEK ÇIĞ GİBİ

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan, 44 yıllık Maltepeli olarak ilçenin tüm sorun ve sıkıntılarına hakim olduğunu söyledi. İlçeyi karış karış gezen Baykan, “Bizimkisi bir gönül daveti” diyor.

MALTEPE’DE AHMET BAYKAN’A DESTEK ÇIĞ GİBİ

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan, 44 yıllık Maltepeli olarak ilçenin tüm sorun ve sıkıntılarına hakim olduğunu söyledi. İlçeyi karış karış gezen Baykan, “Bizimkisi bir gönül daveti” diyor.

26 Mart 2019 Salı 11:11
MALTEPE’DE AHMET BAYKAN’A DESTEK ÇIĞ GİBİ

Maltepe’nin cumhur ittifakı adayı Ahmet Baykan, seçime sayılı günler kala çalışmalarını artırdı. Girmedik kapı bırakmayan ve ilçeyi karış karış gezen Ahmet Baykan, “Bizimkisi bir gönül daveti” diyor.

44 yıllık Maltepeli olarak ilçenin tüm sorun ve sıkıntılarına hakim olduğunu söyleyen Baykan, ilçenin her mahallesini, her cadde ve sokağını çok iyi tanıyorum. 1975’den bu yana Maltepe’nin her noktasında hatıraları ve hizmetleri olduğunu belirtti. Maltepe’yi parti olarak değil bütüncül anlayışla kucakladıklarını ifade eden Baykan, “Vatandaşlarımıza samimi olarak yaklaşıyoruz. Onlar da bizlere çok güzel geri dönüşler sağlıyor” dedi.

BİZİMKİ GÖNÜL DAVETİ

Siyasi düşünce ayrımı yapmaksızın Maltepe'ye ve Maltepeliye yaklaştıklarını söyleyen Baykan, “Bugün Maltepeliye yaptığımız davet içtenlikle ve karşılıksız hizmete dönük bir gönül davetidir” dedi. Herkese eşit olarak yaklaşıldığını ifade eden Baykan, “İlçemizde başarı, samimiyet, dürüstlüğü ön plana çıkartacağız. Demokratik katılımcılık, hizmet üretme, mimari, bütçe disiplini ve çevreye önem veren bir anlayışla yönetim biçimi oluşturacağız. Deprem riskini dikkate alan trafik, asayiş, kültür, engelliler, spor ve sanat dahil her açıdan insana değer veren bir belediyecilik anlayışını temel ilke olarak benimseyeceğiz” dedi. Baykan, herkesin gönlüne girmeye çalıştıklarını ve samimiyetimizle Maltepe'nin teveccühünü kazanacaklarına inandıklarını belirtti.

YÖNETENLER MALTEPE’Yİ TANIMIYOR

İlçeyi yönetenlerin ilçeyi tanımadıklarını söyleyen Baykan, “İnsanlara adil yaklaşabilmeniz için önce kendinizi oraya ait hissetmelisiniz. Biz Maltepe’yi bildiğimiz ve tanıdığımız için bize inanan vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Çünkü onlardan birisiyiz, onların her anlamda sınadıkları bir hemşerileriyiz. Temas ettiğimiz insanlardan güzel geri dönüş almamızın nedeni de budur. Sağlık alanında ilçemiz, Maltepe ve Marmara Üniversitesi gibi üniversitelerinin ağırlığı olan bir ilçedir. İlçemizde askeri alanlardan bir kısmı Marmara Üniversitesine tahsis edilmiş durumdadır. Bu bağlamda bölgemizde sağlık turizminin de canlandırılmasını teşvik edeceğiz” dedi.q

Son Güncelleme: 26.03.2019 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3