Gökhan Taneri Vural: “Hedefim mutlu bir Beykoz”

CHP Beykoz Belediye Başkanlık aday adaylığını açıklayan Gökhan Taneri Vural, “Hedefim ‘MUTLU BİR BEYKOZ’ yaratmaktır. Sorunlarını yaşayarak içinden bildiğim ve çözümleri konusunda akılcı projeler ile mutlu bir Beykoz yaratacağıma eminim” dedi.

Gökhan Taneri Vural: “Hedefim mutlu bir Beykoz”

CHP Beykoz Belediye Başkanlık aday adaylığını açıklayan Gökhan Taneri Vural, “Hedefim ‘MUTLU BİR BEYKOZ’ yaratmaktır. Sorunlarını yaşayarak içinden bildiğim ve çözümleri konusunda akılcı projeler ile mutlu bir Beykoz yaratacağıma eminim” dedi.

22 Ekim 2018 Pazartesi 12:24
Gökhan Taneri Vural: “Hedefim mutlu bir Beykoz”

CHP’de uzun dönemdir siyaset yapan İşadamı Gökhan Taneri Vural, Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Beykoz Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. İlçe Teşkilatında kalabalık bir topluluk önünde adaylığını açıklayan Vural, hedeflerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini açıkladı. Gökhan Taneri Vural şunları söyledi:

“Sosyal ve siyasi tecrübeme dayanarak aday oldum”

Gerek yakın aile çevremden, gerek parti üyelerimizden ve gerekse de Beykozlulardan yapılan tavsiyeler sonucu, sosyal ve siyasi tecrübelerime dayanarak aday olmaya karar verdim. Herkesle uyumlu çalışabileceğim gibi partimin bir daha seçimleri kaybetmemesi için gereken yetkin çalışma arkadaşlarımın birlikte uyum içerisinde çalışabilmesini sağlamak amacındayım. Günümüz koşullarında elimden geleni değil yapılması gerekenleri yapabilmek, sadece Beykoz’dadeğil İstanbul Büyükşehir Belediyesini ve çok yakında iktidar olabilmek için var gücümle çalışacağım. Beykoz sosyal yaşamının içinde birçok dernek ve vakıflarda çeşitli görevlerde bulunarak çevreme katkı sağlamaya çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisinin gururlu bir üyesi olarak yıllardır aralıksız siyasi çalışmalarda gerek yönetici gerekse de uygulayıcı olarak yer alıyorum. Mesleğim olan bilişim ve elektrik projeleri ile öncelikle ilçeme sonrasında da ülkeme fayda sağlamak arzusundayım. Yerel gazetelerde köşe yazıları yazarak bilgi ve araştırmalarımı paylaşmaktayım.

“Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz”

Amacım ülkemin muhasır medeniyet seviyesine ulaşması yolunda katkı sağlamak, toplumun ve partimin içinde uzlaşma ve bütünleşmeyi sağlamaktır. Hedefim MUTLU BİR BEYKOZ yaratmaktır. Sorunlarını yaşayarak içinden bildiğim ve çözümleri konusunda akılcı projeler ile mutlu bir Beykoz yaratacağıma eminim. Çoğulcu, paylaşımcı ve katılımcı demokrasiyi gerçek anlamda yaşatabileceğime inanıyorum. “Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz” atasözümüzden yola çıkarak elimden geleni değil yapılması gerekeni yapacağım, hatta daha fazlasını yapacağım” dedi.

Beykoz’un sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı

Gökhan Taneri Vural ayrıca Beykoz’un önemli soruları olan; İşsizlik, İmar Sorunu, uyuşturucu, eğitim sorunu ve sosyal yaşam konusundaki önerileri ile ilgili kapsamlı bir bilgi verdi. Sinevizyonda ise Gökhan Taneri Vural’ın 15 sene içerisindeki çalışmaları ve katıldığı programlarla ilgili fotoğraflar ilgi çekti. Programın sonunda ise Vural, İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Belediye Başkan aday adayları Gülay Demiral, Devrim Altuntaş ve Şevket Arıkan’la birlik ve beraberlik fotoğrafı verdi.

Son Güncelleme: 23.10.2018 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72