DSP, Kartal'dan start verdi

DSP, Kartal'dan start verdi

26 Şubat 2013 Salı 11:17
DSP, Kartal'dan start verdi

Ülke genelinde yeniden yapılanma başlatan Demokratik Sol Parti, Kartal ilçe merkezinde yeni yerinin açılışını genel başkanları Masum Türker'in katılımıyla gerçekleştirdi.

DSP Kartal İlçe Örgütü'nün hazırlıklarını tamamladığı ve çalışmalarına hızla başladığı Kartal'da, DSP yeni ilçe binasının açılışı; Genel Başkan Masum Türker, il ve ilçe yöneticileri, Türkiye Şehitler Derneği Genel Başkanı,  MHP İlçe Başkanı, HAS Parti İlçe Başkanı, CHP İlçe Yöneticileri, Gençlik ve Kadın Kolları, parti üyeleri ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

DSP Kartal İlçe Başkanı Adnan Balcı açılışta yaptığı konuşmada; “Ülke genelinde olduğu gibi Kartal'da da yeniden yapılaşmaya gidildi. Kısa süre içerisinde ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kollarını belirledik. Bugün açılışını yaptığımız ilçe merkezimizi hazırladık. Hızla ve emin adımlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün burada genel başkanımıza ilçe binamızın anahtarını teslim ediyoruz ve inşallah 2014'de Kartal Belediyesi'nin anahtarını teslim edeceğiz” dedi.

""

Genel Başkan Masum Türker de yaptığı konuşmada; “Türkiye, son on yılda çok şey kaybetmiştir. Bunda bizlerin de hatası büyüktür. Bizim mevcut oylarımız şu ana kadar başka partiye gidiyordu. Biz, geçen süre içerisinde bu gidişatı izledik. Ne yazık ki bu parti kendi oylarına sahip çıkamadığı gibi bizim oylarımızı da boşa çıkardı. Artık ne bizim ne de halkımızın bu gidişata tahammülü kalmadı. Biz bundan sonra tüm imkanlarımızla çalışarak merhum genel başkanımız Bülent Ecevit'in emanetini hak ettiği yere getireceğiz. Bir 10 yıl daha beklemeye niyetimiz de yok tahammülümüz de” diyerek ne kadar iddialı olduklarını ve 2014'de partinin yeniden tırmanışa geçeceği günleri yaşayacaklarını vurguladı.

""

Açılışta ayrıca, CHP'den DSP'ye geçenlere sembolik olarak Genel Başkan Masum Türker tarafından rozetleri takıldı. Yöneticilerin de ifade ettiği gibi açılışa ilgi büyüktü. Katılımcılar beklenenden fazlaydı. Dışarıdan bakıldığında diğer partilerin yaptığı açılış törenleri ile kıyaslandığında az sayılabilecek partililerin inanç ve coşkuları ise gözlerden kaçmadı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3