CHP'li gençlerin örnek davranışı

Tuzla'daki CHP'li gençler, başarılı çalışmalarıyla ilgi odağı oluyorlar.

CHP'li gençlerin örnek davranışı

Tuzla'daki CHP'li gençler, başarılı çalışmalarıyla ilgi odağı oluyorlar.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CHP'li gençlerin örnek davranışı

Tuzla'daki CHP'li gençler, başarılı çalışmalarıyla ilgi odağı oluyorlar. Her zaman halkla iç içe olan ve yardıma koşan gençler bu kez, Van'da yaşanan korkunç depremle ilgili olarak yardım çalışmalarına başladı. Herkesi duyarlı ve yardıma çağıran gençler, 'Kimse açıkta kalmasın' sloganıyla Tuzla' da halkın sevgisini kazandı.

 

CHP Tuzla Gençlik Hareketi, Van'da meydana gelen 7.2 şidetindeki depremde can ve mal kaybına uğrayan vatandaşlara yiyecek ve giyecek malzemesi yardımı topluyor. Duyarlı vatandaşları yardıma çağıran CHP'li gençler, “Bugün onlara, yarın bize. Onun için Tuzlalı yardım sever insanları ve iş adamlarını yaşanan bu acı felaket karşısında yardıma çağırıyoruz” dedi.

 

“Şimdi duyarlılık zamanı” diyen gençler, yardımlar konusunda; “Yardım yapmak isteyenlerin her tür yardım malzemesini CHP Tuzla İlçe Başkanlığı'na getirmelerini istiyoruz. Bu kış gününde depremzedeleri yalnız bırakmayalım. Zor koşullar altında hayat mücadelesi veren Van'lı kardeşlerimze sahip çıkalım. Bu ülke hepimizin. Herkese yetecek kadar malımız, mülkümüz var.

 

Onun için çocukların aç yatmadığı bir dünya kuralım. Depremler felakettir, yoksulluktur ve kimsesizliktir. Gelin, hep beraber bu yaraları saralım ve yeni bir hayat kuralım. Van'daki yaşanan acı tablo sona ersin. Türkiye'nin gücü her şeye yeter ve artar bile. Bunun için herkesi yardıma davet ediyoruz” dedi. Haber: Durmuş Acar

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3