CHP'den Silivri çıkarması

CHP Ergenekon Favası duruşmasına kitlesel katılım kararı aldı

CHP'den Silivri çıkarması

CHP Ergenekon Favası duruşmasına kitlesel katılım kararı aldı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CHP'den Silivri çıkarması

CHP örgütleri 8 Ağustos'taki Ergenekon Favası duruşmasına kitlesel katılım kararı aldı

CHP, sanıkları arasında milletvekilleri Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay'ın da bulunduğu Ergenekon davasının 8 Ağustos'ta yapılacak duruşmasına kitlesel katılma kararı aldı.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce aynı zamanda Balbay'ın doğum günü olan 8 Ağustos'taki duruşmayla ilgili tüm milletvekillerine yazı göndererek katılmak isteyenlerin genel merkeze bilgi vermesini istedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Zühal Samlı ise il başkanlıklarına gönderdiği yazı ile Balbay'ın yeni yaşını gönderecekleri kartpostal ve mektuplarla kutlayacaklarını belirtti. CHP'li kadınlardan 5 Ağustos Cuma günü bulundukları il ve ilçelerdeki postanelere giderek, kart ve mektup göndermelerini isteyen Samlı, “Tutuklu milletvekillerimiz Mustafa Balbay ve Prof. Dr. Mehmet Haberal, yüce Meclise gelip yeminlerini edemedikçe, seçtiğimiz vekillerimiz bizim için çalışmaya başlayamadıkça, biz de milli iradenin gerçekleştiğine inanamayacağız. Bu ülkenin yetiştirdiği değerli insanlar zindanlarda, hücrelerde çürümeye terk edildikçe, biz kadınların canları acımaya, yürekleri yanmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Habertürk

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72