CHP Sancaktepe çıkmazda…

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, silahlı saldırıya uğraması....

CHP Sancaktepe çıkmazda…

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, silahlı saldırıya uğraması....

03 Mayıs 2014 Cumartesi 15:56
CHP Sancaktepe çıkmazda…

CHP Sancaktepe çıkmazda…

Örgüt harekete geçiyor!

 

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, silahlı saldırıya uğraması sonrasında görevden alındı. İlçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Leman Sepetçi atanırken kongre tarihi henüz netleşmedi. Öte yandan örgüt içinden ortak bir aday için girişimler devam ediyor.

CHP Sancaktepe ilçe yönetimi Mart ayındaki yerel seçimler de alınan başarısız sonuçlar neticesinde görevden alınmıştı. Ardından kayyum tarafından ilçe başkanlığına Hüseyin Tosun atandı. Hüseyin Tosun geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğramış ve yaralanmıştı. Ardından Tosun da görevinden alınarak ilçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanlığına Leman Sepetçi atandı. İl yönetiminden yayınlanan bildiride:; Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosun’un yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle kongre sürecini yönetemeyeceği ve kongrenin gerçekleştirilmesi için verilen 30 günlük sürenin bitmesi nedeniyle görevi sona ermiştir. CHP Merkez Yürütme Kurulu tarafından gerçekleştirilen toplantıda alınan kararla CHP Sancaktepe İlçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Leman Sepetçi atanmıştır” dendi.

Bir türlü kaos ortamından çıkılmaması üzerine partinin emekçileri ve kanaat önderleri harekete geçti. Kongre tarihinin henüz netleşmemesine rağmen harekete geçen örgüt ortak bir aday için nabız yokluyor. Partiyi düzlüğe çıkarmak için herkesçe kabul gören bir ismin aday olması noktasında herkes hemfikir. Geçmişte yapılan hataların tekrara edilmemesi için ince eleyip sık dokuyan parti örgütü, ortak aday konusunda kızsa zamanda açıklama yapması bekleniyor.

 

Son Güncelleme: 03.05.2014 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3