CHP Ataşehir’de Hakkı Altınkaynak’la devam

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı seçiminde durum değişmedi. Tek aday Hakkı Altınkaynak görevine devam etti.

CHP Ataşehir’de Hakkı Altınkaynak’la devam

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı seçiminde durum değişmedi. Tek aday Hakkı Altınkaynak görevine devam etti.

24 Aralık 2017 Pazar 10:54
CHP Ataşehir’de Hakkı Altınkaynak’la devam

Tek aday ve Blok Liste ile girilen Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’nde yapılan seçimle mevcut Başkan Hakkı Altınkaynak göreve devam etti.

Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Salon Trio’da gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi seçimini tek aday olarak giren Hakkı Altınkaynak ve Blok Listesi kazandı.

CHP İstanbul eski il başkanı, eski milletvekili Berhan Şimşek başkanlığında oluşan divan yönetiminde tek aday ve blok liste ile gidilen seçimli kongrede başkan Hakkı Altınkaynak 415 delegeden geçerli sayılan 274 oyun 274’ünü alarak CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçildi. Kongreye; Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP PM Üyesi ve 24. Dönem Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İl ve ilçe yöneticileri ile delegelerin katılımı ile gerçekleşti.

CHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU LİSTESİ ASİL:

Müslüm Acar

İsmail Ak

Alican Aykaç

Serpil Beşok

Ertuğrul Baysal

Onur Çivi

Atakan Anıl Dizdaroğlu

Hüseyin Günveren

Ersin Karaaslan

Tarık Polat

Karabey Ömür

Nilgün Özdemir

Selahattin Vural

Aykut Yalçın

Cemil Yardımcı

Hatun yıldız

Son Güncelleme: 24.12.2017 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3