Ak Parti Çekmeköy'de gündem: Teşkilat

Ak Parti Çekmeköy'de gündem: Teşkilat

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Ak Parti Çekmeköy'de gündem: Teşkilat

Ak Parti Çekmeköy, Teşkilat Gündemli Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi. Toplantıya bölge milletvekilleri de iştirak etti.

Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı'nın her ay düzenlediği danışma toplantısının bu ay ki konusu teşkilat oldu. Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisi Toplantısına; İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz, İsmet Uçma, Erol Kaya, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyelesi Bilal Topçu ve Çoşkun Özden, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

""

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel "Yapacak çok işimiz, gidecek çok yolumuz var" dedi. Yüksel, "Sorumluluğumuz çok büyük. Sorumluluğumuzun sadece Çekmeköy'den ibaret olmadığını, bütün coğrafyalardaki mazlum ve mağdurların sorumluluğunu sırtımızda taşıdığımızı hiç unutmayalım... Bu bilinçle, hiçbir zafiyete düşmeden, birlik ve inançla Sayın Başbakanımıza omuz vermeye, onun yükünü hafifletmeye devam etmek zorundayız" dedi. 2014 yerel siçemlerine de vurgu yapan ilçe başkanı Yüksel, " Allahın izniyle oylarımızı artırarak 2014 seçimden zaferle çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Çalışmalarımızın, memleketimiz ve partimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle en kalbi duygularımla selamlıyorum." Diyerek sözlerini tamamladı.

İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel' in yaptığı konuşmanın ardından söz alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  Çekmeköy'e yapılan hizmetler ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Protokol konuşmalarının ardından sandık bazlı üye çalışmalarında yüksek başarı gösteren sandık koordinatörlerine ve mahalle başkanlarına plaket takdimi yapıldı.

""

""

""

""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3