Engin Günaydın alışverişini yerel üreticiden yapıy

Ünlü oyuncu Engin Günaydın, evinin mutfak alışverişini, yerel üreticilerin..

Engin Günaydın alışverişini yerel üreticiden yapıy

Ünlü oyuncu Engin Günaydın, evinin mutfak alışverişini, yerel üreticilerin..

30 Temmuz 2013 Salı 17:17
Engin Günaydın alışverişini yerel üreticiden yapıy

Ünlü oyuncu Engin Günaydın, evinin mutfak alışverişini, yerel üreticilerin doğal şartlarda yetiştirdiği ürünlerin satıldığı 'Yeryüzü Pazarı'ndan yapıyor.

 

İzmir'in turistik ilçesi Foça'daki yazlık evinde tatilini geçiren ünlü oyuncu Engin Günaydın, evinin mutfak alışverişini, yerel üreticilerin doğal şartlarda yetiştirdiği ürünlerin satıldığı 'Yeryüzü Pazarı'ndan yapıyor.Uluslararası Slow Food Örgütü'nce Türkiye'nin ilk ve tek “Yeryüzü Pazarı” ilan edilen Foça Yerel Pazarı'ndan her hafta kendi alışverişini yapan ünlü oyuncu Günaydın, organik ürünlerin sergilendiği pazardan alışveriş yaparken pazarcıların kendisinden para almak istememesini kibarca ret ederek, kabul etmiyor. Pazarda vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan Engin Günaydın'ın her hafta kendilerinden alışveriş yaptığını belirten pazarcılar, "Engin Bey en iyi müşterilerimizdendir. Her pazar mutfak alışverişini buradan yapar. Biz kendisinden para almak istemeyiz ama o bunu asla kabul etmiyor. Engin Bey özellikle de koruk suyu şerbetini çok seviyor. Kendisi dünya iyisi bir insan. Biz Engin Bey'i artık kendi içimizden biri olarak görüyoruz" dedi.
Burhan Altıntop tiplemesi ile şöhreti yakaladıktan sonra Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Gül Ağa' karakteri ile izleyici karşısına çıkan ve son olarak 'Galip Derviş' adlı polisiye dizi ile televizyon ekranlarına gelen Engin Günaydın, Yeryüzü Pazarı'nda karşısına çıkan basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

 ""

Son Güncelleme: 30.07.2013 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72