Ebru Yaşar, hayranıyla şarkı söyledi

Ramazan etkinlikleri programında sahneye çıkan Ebru Yaşar, hayranlarına...

Ebru Yaşar, hayranıyla şarkı söyledi

Ramazan etkinlikleri programında sahneye çıkan Ebru Yaşar, hayranlarına...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ebru Yaşar, hayranıyla şarkı söyledi

Beylikdüzü Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri programında sahneye çıkan Ebru Yaşar, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Programda, Kütahya'dan konser için gelen bayan bir hayranı Yaşar'ın yanına sahneye çıkınca sevinçten gözyaşlarına boğuldu.

İlçede Ramazan Etkinlikleri'nin 14. gününde Ebru Yaşar sahne aldı. Yaşar, alanı dolduran binlerce izleyiciye söylediği şarkılarla unutulmaz bir akşam yaşattı. Konseri izlemek için Kütahya'dan Beylikdüzü'ne gelen bir bayan, sanatçıyı görmenin heyecanını yaşadı.

 Ebru Yaşar'ın hayranı olduğunu ifade eden bayan, sanatçı Yaşar'la tanışma fırsatı yakaladı. Sevinç gözyaşlarına boğulan hayranına sarılan Ebru Yaşar, Kütahyalı hayranıyla beraber şarkı da söyledi.

Gecede kısa bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçe halkı adına sanatçıya teşekkür ederek, alanda eğlenceli bir program yaşadıklarını dile getirdi. Sahnede Ebru Yaşar'a çiçek takdim eden Başkan Uzun, konseri beğenerek izlediklerini kaydetti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72