Uyuşturucu satıcısı enselendi

Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, ilçede uyuşturucu satmaya çalışan...

Uyuşturucu satıcısı enselendi

Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, ilçede uyuşturucu satmaya çalışan...

01 Temmuz 2014 Salı 14:29
Uyuşturucu satıcısı enselendi

Çekmeköy’de uyuşturucu satıcısı enselendi

 

Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, ilçede uyuşturucu satmaya çalışan bir şahsı kıskıvrak yakaladı.

 Son dönemde İstanbul’da artan uyuşturucu olaylarına karşı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü operasyonlara hız verdi. Bu Operasyonlarda büyük miktarlarda uyuşturucu madde ve ticaretini yapan şahıslar ele geçti.

İstanbul’un en güvenli ilçeleri arasında yer alan Çekmeköy’de de uyuşturucu madde imal ve satışı yapan ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik istihbari çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerin,  uyuşturucu satıyor bilgisine ulaştığı ve izlemeye aldığı, Yaşar D.(1975) Çekmeköy Taşdelen beldesinde araç içinde uyuşturucu madde satarken, yapılan operasyonla suçüstü yakalandı. Şüpheli  şahsın üzerinde ve araba içinde yapılan aramada,  yaklaşık 35 Gr civarında Bonzai ve uyuşturucu hap, ruhsatsız silah ve uyuşturucudan elde edildiği sanılan para  ele geçirildi.

Araçta Yaşar D.’nin yanında bulunan iki kadın ve uyuşturucu almaya gelen bir şahıs da ekipler tarafından gözaltına alındı. Uyuşturucu ticareti yapan Yaşar D. Emniyet’te sorgusu tamamlandıktan sonra,  çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak,  Maltepe Cezaevi’ne gönderildi. 

""

Son Güncelleme: 01.07.2014 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3