Başkan Öz'den Ev Ziyareti

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye çalışmalarının...

Başkan Öz'den Ev Ziyareti

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye çalışmalarının...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan Öz'den Ev Ziyareti

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye çalışmalarının yanısıra mahalleleri  gezerek  yapılan çalışmaları denetliyor. Sorunları da vatandaşla yüz yüze görüşerek yerinde dinliyor.

Kentlilik bilinci ile birlik ve beraberlik bağlarının daha da güçlenmesini hedefleyen Başkan Öz,  Karlıktepe Mahallesi'nde bulunan Helenium sitesine de ziyarette bulundu. Belediyenin  uygulamaya koyduğu projeleri  ve çalışmaları site sakinleri ile paylaşan Başkan Öz, “İlçedeki sivil toplum kuruluş, hemşeri dernekleri ile zaman zaman bir arada oluyoruz. Mahalle  muhtarlarımızla her  ay düzenli toplantı yapıyoruz. Ayrıca zaman buldukça mahalle ve sokaklarda Kartal'lılarla sohbet edip görüşüyorum. Düşünceleri ve önerlerini önemsiyorum. Kenti birlikte sahiplenerek ileri taşıyacağımızı düşünüyorum. Hizmet noktasında zamanla yarışarak zamanı maksimum şekilde verimli kullanmak gayretindeyiz. Çabamız, Kartal'da yaşayan  halkımız içindir. Bugün olduğu kadar geleceğin Kartal'ı içinde projeler üretiyoruz.” dedi.

Başkan Öz'ün  ziyaret ettiği Bahattin ve Betül Aslan Ergöz'ün  evinde gerçekleşen sohbetin ardından site sakinleri ise Başkan Öz'e  çalışmaları için teşekkür ettiler. 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72