ADD Kartal Şubesi kahvaltıda buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi, Pazar günü Kartal Ekolojik Pazar...

ADD Kartal Şubesi kahvaltıda buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi, Pazar günü Kartal Ekolojik Pazar...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
ADD Kartal Şubesi kahvaltıda buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi, Pazar günü Kartal Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı'nda düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Geçtiğimiz ay genel kurulunu yapan Kartal Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi, Kartal Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı'nda bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıya Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Op. Dr. Namık Kemal Özalp, Kartal'da faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı'nda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda ADD Başkanı Op. Dr. Namık Kemal Özalp, tüzük gereği yedi kişiden oluşan bir yönetim kurulu olduğunu, üyelerin yönetim kurulu üyesi gibi çalışması gerektiğini vurguladı.

""

ADD Başkanı Özalp'in konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  bir dönem sağ ve sol siyaset adına kavga edenlerin ve Atatürk'ü eleştirenlerin bugün Atatürk`ün antiemperyalist ve tam bağımsızlıkçı ilkelerinde birleşmesinin gelecek adına umut verici olduğunu belirtti.

Başkan Öz. konuşmasına şöyle devam etti: “Emperyalizme karşı ayakta kalan tek lider Atatürk'tür. Anti Atatürkçülere karşı geçmişi unutup cepheyi genişletme vakti gelmiştir. Hangi siyasi bakış açısı içinde olunursa olunsun Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş herkesin Atatürkçü Düşünce Derneği çatısı altında olması gerekiyor” dedi.

Konuşmaların ardından uzun yıllar derneğe özveriyle emek verenlere teşekkür belgesi verildi. Ardından derneğin Kartal Şubesi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e Çanakkale, Conk Bayırı ve Anzak Koyu'ndan getirilen kaya parçaları, savaştan kalma mermiler hediye edildi. Toplantı Muzaffer Arıcan ve Nuran Kılıç'ın söylediği türkülerle sona erdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72