1877 Alemdağspor Tarih Yazdı

2 sene önce kurulan 1877 Alemdağspor 1. Amatör Lig'e çıkmayı başardı.

1877 Alemdağspor Tarih Yazdı

2 sene önce kurulan 1877 Alemdağspor 1. Amatör Lig'e çıkmayı başardı.

11 Temmuz 2013 Perşembe 16:03
1877 Alemdağspor Tarih Yazdı

2 sene önce kurulan 1877 Alemdağspor 1. Amatör Lig’e çıkmayı başardı. Son maçta yaklaşık 3 bin taraftar, takımını destekleyerek tribünleri karnavala çevirdi. 

1877 Alemdağ Spor Kulübü artık 1. Amatörde top koşturacak. Dolayoba Dumlupınar’ı kendi sahasında ağırlayan Alemdağ ekibi rakibini 2 - 1 yendi. Bu skorla 1 Amatör Lige çıkan 1877 Alemdağspor 2 Yıl önce Kurulmuş olmasına rağmen bu sezon büyük bir başarı gösterdi. Taraftar ise maç boyunca takımına sahip çıkarak tezahüratlarda bulundu. Yaklaşık Üç Bin sporseverin ilgi gösterdiği galibiyeti hak eden taraf 1877 Alemdağspor oldu. Maç sonrasında Kulüp Başkanı Hüseyin Demir Futbolcu ve seyircisiyle birlik ve beraberlik görüntüleri sergiledi.  

""

Kupayı Poyraz Ve Yüksel Takdim Etti

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel Şampiyonluk Kupasını birlikte verdi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “1877 Alemdağspor Kulübünü tebrik ediyorum. Gerçekten de İlçemize şenlik havasında bir güzellik getirdiler. Ben de bu güzellik karşısında hepinizi tebrik ediyorum “ diyerek duygularını ifade etti. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel de yaptığı konuşmasında, “Gerçekten de sizleri kutluyorum. Zor bir maçtı ama bu zorluğa karşı 90 dakikada güzel bir Futbol ziyafeti bizlere ve tüm taraftarlarınıza yaşattınız”dedi. 

""

Son Güncelleme: 11.07.2013 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72