MHP'den eleştiri ve tavsiyeler

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Üsküdar'da, yerel gazeteciler ile yemekte

MHP'den eleştiri ve tavsiyeler

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Üsküdar'da, yerel gazeteciler ile yemekte

17 Mart 2013 Pazar 18:02
MHP'den eleştiri ve tavsiyeler

 MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Üsküdar'da, yerel gazeteciler ile yemekte biraya geldi.

Toplantıya; MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri; Erdem Karakoç, Erol Gül, Musa Küçük ve MHP eski İstanbul milletvekili adayı Sabri Şenel dışında yerel basın temsilcileri katıldı.

MHP'nin seçim startı verdiğini açıklayan MYK üyeleri, geçmiş dönemlerin aksine bu kez MHP'nin halkla daha fazla iç içe olacağını bildirdi.

""

MHP'nin eski ?Ocak' sorumlusu ve MYK Üyesi Erdem Karakoç'un yaptığı açılış konuşmasında , Hükümetin ?Çözüm süreci' olarak adlandırdığı İmralı görüşmelerine oldukça sert sözlerle karşı çıkıldı. Karakoç;  "Yeni yönetim kadromuz güçlü teşkilatı ve gençlerden oluşan yapısıyla başarıya daha yakın" diyerek MHP'nin demokrasinin kalesi olacağı savını ileri sürdü. Karakoç; "Kötü gidişin sorumluları birbirleriyle özerklik ve başkanlık anlaşması yaparken bizler, Mustafa Kemal'in Damat Ferit'e karşı Samsun'a ayak basıp ardından Yunan'ı denize döktüğü gibi Türk varlığını küçümseyen cibilliyetsizlere karşı mücadele edeceğiz" dedi.

 

Allah ile aldatıyorlar!

 

Karakoç konuşmasını; "Türk milletini ortadan kaldırmaya Başbakan'ın gücü yetmeyecek. Onların geleneği Ay-Yıldız'ı kabul etmez. Çünkü kökleri Damat Ferit Paşa'ya kadar uzanıyor, Öcalan ile Türk varlığının imha projesi görüşülüyor" diyerek, "Süreci referanduma taşıyın da görelim. Allah ile aldatanlar muvaffak olamayacak" diyerek tamamladı.

 

""

 Türkiye'yi küresel güçler yönetiyor!

 

Söz sırasının kendisine gelmesiyle birlikte ülkenin tarihsel gelişimini anlatan MHP MYK Üyesi Erol Gül ise kontrolün, iktidarı yöneten uluslararası güçlerde olduğunu iddia etti.

"Şanssızlığımız, tarihin her döneminde planlar yapılan, şansımız ise yeraltı ve yerüstü zenginliği ile övündüğümüz bir coğrafyada yaşıyor olmamız" diyen Erol şunları söyledi:  "2002 öncesi Türkiye için milattır. Ak Parti öncesi süreç olgunlaştırıldı, toplum ayrıştı, borçlandırıldı ve çaresizleştirildi. Umut olarak da Ak Parti iktidara getirildi, Dış siyasette irtifa kaybettik, BOP Eş Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ortadoğu'da akıtılan Müslüman kanına seyirci kalırken, tabanı Allah ile aldatıldı. Toplum tüm reflekslerini kaybederek pasifize edildi".

Yeni anayasa çalışmalarına da atıfta bulunan Gül, bu konuda da; "Meclis tutanaklarına göre yeni anayasa çalışmalarına % 62'lik bir performansla MHP katkıda bulunuyor. Fakat nedense bunu kimse gündeme taşımıyor" dedi.

 

""

Başbakan, diktatörlüğünü yasallaştırmak istiyor!

 

"Ülke göz göre göre elimizden kayıp gidiyor, Terörist başı algısı ortadan kaldırıldı. Basında ?Bebek katili'ne pozitif bir bakış ortaya çıktı. Bu çok tehlikeli. Ayrıca Başbakan Erdoğan Başkanlık sistemine destek almak için her yolu deniyor" diyen Gül, "Başbakan, Başkanlık sistemi ile diktatörlüğünü yasallaştırmak istiyor" diyerek konuşmasını bitirdi.

Son olarak söz alan MHP MYK Üyesi Musa Küçük de konuşmasında" "Arkadaşlarım her şeyi anlattı. Biz ?sadece MHP'ye oy verin' demiyoruz. Ancak gerçeklerin de görülmesini istiyoruz. Bu durumu yerel ve ulusal basınla el ele vererek sürdüreceğiz" dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72