CHP'li Serter'den ‘İP' açıklaması

CHP'li Serter'den ‘İP' açıklaması

26 Şubat 2013 Salı 11:17
CHP'li Serter'den ‘İP' açıklaması

 

CHP'Lİ SERTER: "İŞÇİ PARTİSİ'NE GEÇMEYİ PLANLADIĞIMIZA İLİŞKİN HABERLER TÜMÜYLE GERÇEK DIŞI" 

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, bazı milletvekilleri ile birlikte İşçi Partisi'ne katılacakları yönündeki haberleri yalanlayarak, "Bu haberlerin, partilerine olan bağlılıklarından asla kuşku duyulmaması gereken milletvekillerini kamuoyunun gözünde karalamak amacı ile üretilmiş olduğu açıktır" dedi. 
Yazılı bir açıklama yapan Serter, bugün yazılı ve görsel medyada yer alan CHP'li bazı milletvekillerinin
İşçi Partisi ile görüşmeler yaptığı ve İşçi Partisi'ne geçmeyi planladığına ilişkin haberlerin tümüyle gerçek dışı olduğunu kaydetti. Serter, "Bu haberlerin Cumhuriyet Halk Partisi ilke ve ideolojisine sahip çıkmayı amaçlayan ve partilerine olan bağlılıklarından asla kuşku duyulmaması gereken milletvekillerini kamuoyunun gözünde karalamak amacı ile üretilmiş olduğu açıktır. Adımın bu 'yalan haber'de kullanılmış olmasından büyük rahatsızlık duyduğumu duyururken, habercilerin CHP aleyhine haber üretmek hevesinden bir an önce vazgeçmelerini diliyorum" dedi. 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72