Erbakan'ın adı kültür merkezine verildi

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın adı Beykoz Kültür...

Erbakan'ın adı kültür merkezine verildi

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın adı Beykoz Kültür...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Erbakan'ın adı kültür merkezine verildi

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın adı Beykoz Kültür Merkezi'ne verildi.

Türk siyasi hayatının yapı taşlarından, bilim, ilim ve fikir insanı, geçen şubat ayından hayatını kaybeden Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın adı, temelini hayattayken kendisinin attığı Beykoz Kültür Merkezi'nde yaşayacak.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın adının kültür merkezine verilmesi kararı Beykoz Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olanğan toplantısı 2. oturumunda  görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Beykoz Belediyesi tarafından, ilçe sakinlerine kültür hizmetlerini daha bakımlı ve güzel mekanlarda  sunmak üzere tadilata alınan kültür merkezinin temeli 1995 yılında Necmettin Erbakan tarafından atılmıştı.

Zaman içinde dış cephesi yıpranan ve mevcut yapısıyla ihtiyacı karşılayamayan binanın yılbaşında hizmete açılması planlanıyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a adını veren merkezde  konser ve konferans salonları,  kütüphane, sanat atölyeleri ve eğitim alanları yer alıyor.  

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72