Sancaktepe Ağrılılar ile CHP 'HAYIR' için buluştu

Sancaktepe Ağrılılar ile CHP 'HAYIR' için buluştu

15 Mart 2017 Çarşamba 13:00
Sancaktepe Ağrılılar ile CHP 'HAYIR' için buluştu

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı ile Ağrılılar geçtiğimiz günlerde Motta Restoran’da düzenlenen kahvaltıyla 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için bir araya geldi. Toplantıya CHP’nin üst düzey yöneticileri katıldı.


Öte yandan Sancaktepe'de Ağrılılar Derneği'nin etkinliğine CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş; CHP Milletvekilleri; Akif Hamzaçebi, Mahmut Tanal, Onursal Adıgüzel, Oğuz Kaan Salıcı ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'la beraber katılarak 'HAYIR'ı anlattı.



ÜST DÜZEY KATILIM


Programa; TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, İstanbul Milletvekilleri Av. Mahmut Tanal, Barış Yarkadaş, Onursal Adıgüzel, Oğuz Kaan Salıcı, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, Belediye Meclis Üyesi Sinan Doğan, Soner İkitemur,  Ali Duman, mahalle muhtarları, partililer ve bölgede yaşayan Ağrılı hemşeriler katıldı.


Toplantıda Anayasa değişikliği ile ilgili halk oylamasında neden ‘Hayır’ diyecekleri konusunda bilgilendirme yapıldı.  Program açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Alper Yeğin, herkesi sandık başına giderken iyi düşünmeleri gerektiğini söyleyerek, “Ülke için,  çocuklarınız ve torunlarınız için mutlaka ‘Hayır’ demeliyiz” dedi.



PROTOKOL ‘HAYIR’ı ANLATTI


İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş konuşmasında; ‘’Bu ülkede bizim derdimiz, kişilerle değil. Hiç kimse bu ülkenin rejimini anayasayla ya da başka bir yolla değiştiremez‘’ ifadesini kullandı. Yarkadaş, ‘’Bu referandum yapıldığında partili farkı gözetmeden, hangi partiye oy verirse versin ayrım gayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızı sandığa götürelim“ dedi. Daha sonra Murat Hazinedar ve Mahmut Tanal da referandumla ilgili bilgilendirme yaptı.


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Akif Hamzaçebi, ise "Partili Cumhurbaşkanı doğru değildir. Cumhurbaşkanını partili yaptığınız zaman sistem sigortasız kalır" dedi. Hamzaçebi, "Partili cumhurbaşkanlığı hemen devreye giriyor, mevcut cumhurbaşkanı eski sisteme göre seçildiği halde ona yeni sisteme göre yetkileri hemen veriyorsun. Bu yanlış bir şey, kabul edilemez" diye konuştu.



Son Güncelleme: 15.03.2017 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3