Hatipoğlu'ndan 30. şube açılışı

Çekmeköy-Şahinbey şubesini de zincirine ekleyerek şube sayısını 30'a çıkardı

Hatipoğlu'ndan 30. şube açılışı

Çekmeköy-Şahinbey şubesini de zincirine ekleyerek şube sayısını 30'a çıkardı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Hatipoğlu'ndan 30. şube açılışı

2011 yılında şube atağına geçen Hatipoğlu, Çekmeköy-Şahinbey şubesini de zincirine ekleyerek şube sayısını 30'a çıkardı.

Açılışa, Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Eski Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Grup  Hatipoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün, Genel Müdür Necmettin Aygün, idari kadro ve çok sayıda vatandaş katıldı.

""

Açılış öncesi konuşma yapan Selamet Aygün, “Şahinbey Şubesi'nin bizler için manevi bir değeri vardır. Çünkü Hatipoğlu'nun birçok aile üyesi bu şubemizin bitişiğinde ikamet etmektedir. Dolayısıyla kendi semtimize şube açarak komşu ve esnaflarımıza bir adım daha yakınlaşmış olduk. Yeni şubemizin şirketimize ve Şahinbey haklına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

""

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'da, Hatipoğlu'nun Çekmeköy'e istihdam olanağı yaratmasından son derece memnun olduklarını ve Şahinbey'de açılan bu şubenin isabetli bir karar olduğunu vurguladı. Modoko Cami İmamı Hüseyin Güleç'in dualarıyla gerçekleştirilen açılışa vatandaşların ilgisi son derece yoğundu.

""

Özellikle manav ve kasap reyonunda yapılan şok indirimler müşterileri memnun etti. Şahinbey Şubesi, 600 metrekare alanda 4 kasa ve 25 personelle hizmet veriyor. Perakendenin öncü temsilcilerinden biri olan Grup Hatipoğlu, İstanbul'da 30 mağaza ve toplam 22.500 m2 alanda, 850 çalışan ile yalnızca sektörün değil; yeniliklerin, girişimciliğin ve başarının da öncüsü konumunda. Hatipoğlu, yıl içinde açılacak olan yeni mağaza ve yeni projelerle yeni istihdamlar sağlamaya ve yatırımlar yapmaya devam edecek.

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72