3 bin araçlık yeni otopark

İSPARK, kent içi trafik yükünü azaltmak için Metro'da olduğu gibi...

3 bin araçlık yeni otopark

İSPARK, kent içi trafik yükünü azaltmak için Metro'da olduğu gibi...

11 Kasım 2013 Pazartesi 11:12
3 bin araçlık yeni otopark

İSPARK’tan Marmaray için 3 bin araçlık yeni otopark

 

İSPARK, kent içi trafik yükünü azaltmak için Metro'da olduğu gibi Marmaray'a da entegreli otoparklar açıyor. Kozyatağı ve Kazlıçeşme'de yapılacak olan 3 bin araçlı otoparkla vatandaşların araçlarıyla trafiğe girmeden rahat ulaşımı amaçlanıyor.


Kent genelinde metro, metrobüs, İDO ve toplu taşıma istasyonlarına yakın noktalarda ‘Park Et Devam Et’ otoparklarını hizmete açan İSPARK, Marmaray hattına yakın noktalarda da yeni otoparklar yapıyor.

""

3000 araçlı otopark yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmalar yürüten İSPARK, Kazlıçeşme’ye 1500 ve Kozyatağı’na 1500 olmak üzere toplam 3 bin araçlık otopark yapmak için çalışmalarını başlattı.

Ulaşımda alternatif bir çözüm olacak otoparklar ile vatandaşların Marmarayı kullanmaları teşvik edilecek. Kazlıçeşme ve Kozyatağı otoparkına aracını bırakan sürücü rahatlıkla Anadolu ve Avrupa yakasında Marmaray'ı kullanarak kısa zamanda yolculuk edebilecek. Ayrıca metrobüs ve diğer metro aktarma merkezlerini de kullanarak farklı ulaşım seçeneklerini rahatlıkla tercih edebilecek.

Kozyatağı'nda aracını park eden sürücülerin Kartal- Kadıköy Metrosu ile Ayrılıkçeşme'ye ulaşması, buradan Marmara’ya aktarma yaparak yoluna devam etmesi hedefleniyor.

 

Son Güncelleme: 11.11.2013 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3