Ümraniye Belediyesi'nden Okullara Destek

Ümraniye Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi okullara yeni yıl...

Ümraniye Belediyesi'nden Okullara Destek

Ümraniye Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi okullara yeni yıl...

16 Temmuz 2013 Salı 11:54
Ümraniye Belediyesi'nden Okullara Destek

 

Yeni Öğretim Yılında Ümraniye Belediyesi’nden Okullara Destek

Ümraniye Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi okullara yeni yıl hazırlıkları kapsamında bin 500 teneke boya-badana yardımı yaptı.

Her yıl eğitim hizmetlerine büyük katkılarda bulunan Ümraniye Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında da Ümraniye'de bulunan tüm okulların boya-badana ihtiyacını karşıladı. Öğrencilerin tertemiz okullarda eğitimlerini görmelerini sağlamak amacıyla ilçedeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilkokul, ortaokul ve liselere; dış cephe, iç cephe ve yağlı boyaları olmak üzere bin 500 teneke boya belediye tarafından verildi. Ümraniye Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu, Okul Yöneticileri ve okul aile birliği başkanları ile bir araya geldi.

BAŞKAN HASAN CAN, “ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERDİK, VERMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ”

Öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim almaları için, eğitime her fırsatta destek olduklarını dile getiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “her yıl geleneksel hale getirdiğimiz okulların fiziksel şartlarını iyileştirmek için boya badana yardımlarını bu yıl da yapıyoruz. Ümraniye Belediyesi olarak 2004 yılından itibaren okullarımız gibi birçok alanda kamu kurum ve kuruluşlarına destek olduk. Bu desteklerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz.” dedi.

Son Güncelleme: 16.07.2013 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72