Ajans Press Türkiye'yi buluşturdu

Ajans Press Türkiye'yi buluşturdu

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ajans Press Türkiye'yi buluşturdu

Yarım yüzyılı aşkın bir süredir medya takibi alanında faaliyet gösteren ve sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da sayılı medya takip firmalarından biri olan Ajans Press, yeni bir atılım gerçekleştirerek Türkiye genelinde 81 ili kapsayacak şekilde şube ve temsilcilikler açtı. Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, 16 Haziran'da Ramada Plaza'da temsilcilerin de hazır bulunduğu bir lansman gerçekleştirerek “81 il” projesini  tanıttı.

Ajans Press, Türkiye'nin 81 ilinde açtığı şube ve temsilcilikler ile paydaşları için önemli avantajlar sağlıyor. Yerel ve bölgesel yayınlar açısından en fazla sonucu bugüne kadar müşterilerine sunan Ajans Press, Türkiye genelinde açtığı temsilcilikler sayesinde takip ettiği yerel ve bölgesel yayınların sayısını yüzde 80 oranında artırarak bu alandaki liderliğini de pekiştirmiş oldu.

Ajans Press tarafından takip edilen yayınlar, Türkiye'den ve dünyadan birçok kurumun medya  takip sonuçlarında yer alıyor. Ajans Press yayın network'üne yeni dahil olan yerel ve bölgesel yayınlar da bu sayede sınırlarını aşarak daha yaygın bir kitle tarafından bilinir konuma gelecek.

""

Basın toplantısında konuşan Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, “81 il” projesini hayata geçiriyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek,  Ajans Press'in yerel, bölgesel, ulusal medyası, müşterileri, temsilcileri, çalışanları ve çözüm ortakları ile artık daha da büyük bir aile olduğunu vurguladı. Sözkonusu proje ile yerel ve bölgesel yayınların takibini yüzde 80 oranında artırdıklarını, bu sayede de müşterilerine çok daha fazla yayını, çok daha hızlı bir şekilde sunabileceklerini belirtti.

“Nitelikli bilgiyi en hızlı, en etkin biçimde sağlayan kurum olmak” şeklinde belirledikleri misyonlarını her geçen gün pekiştirdiklerini belirten Özkan, bu amaçla AR-GE çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Özkan, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hep bir adım ötesinde olmayı hedefliyoruz. Hizmetlerimizi geliştirmeye, daha iyi, daha fazla ve daha nitelikli bilgi sunmaya odaklanıyoruz” dedi.

Ajans Press'in hâlihazırda açmış olduğu tüm Türkiye'yi kapsayan temsilciliklerinin yanı sıra KKTC ve Almanya'da da temsilcilikleri bulunuyor. Düzenlenen basın toplantısında Ajans Press'in bu tecrübeleri ışığında büyüme hedeflerinden bahsedilerek, bu çerçevedeki çalışmaların yoğun şekilde sürdürüldüğü aktarıldı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72