Efsane muhtarı kaybettik

45 yıl Anadoluhisarı Muhtarlığı yaparak Beykozluların sevgisini kazanan..

Efsane muhtarı kaybettik

45 yıl Anadoluhisarı Muhtarlığı yaparak Beykozluların sevgisini kazanan..

30 Haziran 2014 Pazartesi 15:44
Efsane muhtarı kaybettik

45 yıl Anadoluhisarı Muhtarlığı yaparak Beykozluların sevgisini kazanan ve ülkemizde mahallesine heykeli dikilen tek muhtar olarak tarihe geçen Nazmiye Korkmazlar, Hakk’ın rahmetine kavuştu.  

1977 yılından 2014 yılına kadar 8 dönem (45 yıl) Anadoluhisarı Muhtarlığı yapan Nazmiye Korkmazlar, ailesi ve sevenleri tarafından dualarla ebediyete uğurlandı. Uzun süredir yaşlılığa bağlı hastalıklarla mücadele eden Korkmazlar, 95 yaşında hayata gözlerini yumdu.

1916’da Sinop’ta doğan Nazmiye Korkmazlar’ın cenazesi Anadoluhisarı Fatih Sultan Camii’nde kılınan öğle namazını müteakip Anadoluhisarı Mezarlığı’na defnedildi.

Nazmiye Korkmazlar’ı cenaze namazında Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve dostlarından oluşan kalabalık bir topluluk uğurladı.

Namaza iştirak ederek ailenin acısını paylaşan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Korkmazlar ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

 

Son Güncelleme: 30.06.2014 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3