Başkan Keskin Namık Kemal Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Namık Kemal Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.

Başkan Keskin Namık Kemal Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Namık Kemal Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.

17 Eylül 2019 Salı 14:46
Başkan Keskin Namık Kemal Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin eğitim öğretim yılının başlamasının ardından okul ziyaretlerine başladı. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Namık Kemal Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Keskin yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılını kutladı ve başarılar diledi. Başkan Keskin konuşmasında eğitimin önemine değinerek, “Zengin bir medeniyet birikimine lokomotiflik eden ve genç bir nüfusa sahip olan ülkemizin hedeflerini gerçekleştirmesinde en önemli vasıf kaliteli bir eğitim-öğretim sistemimizin olmasından geçer. Özgüveniyle niteliğini harmanlamış nesillerimizin ülkemizin hayallerine ulaşmasında, hedeflerini gerçeğe dönüştürmesinde oynayacağı rol şüphesiz ki eşsizdir. Biz bu anlayışla Sultanbeyli Belediyesi olarak 2009 yılında göreve geldiğimizden bu ana dek eğitim ve öğretimin önemini bilerek tüm imkânlarımızı seferber ettik ve bu noktada atılması gereken adımları birinci önceliğimiz haline getirdik. Yeni eğitim-öğretim yılında da günün ihtiyaçlarını ve gelişen teknolojileri göz önünde bulundurarak üzerimize düşen reformları aralıksız bir şekilde sürdürmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

İlçe Kaymakamı Metin Kubilay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar birer selamlama konuşması yaparak yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3