“15 mahallemizde 50’ye yakın parkımız var”

Sultanbeyli yeni bir parka daha kavuştu. Adil Mahallesi’nde bulunan Filistin Parkı yapılan törenle açıldı.

“15 mahallemizde 50’ye yakın parkımız var”

Sultanbeyli yeni bir parka daha kavuştu. Adil Mahallesi’nde bulunan Filistin Parkı yapılan törenle açıldı.

01 Ağustos 2017 Salı 14:02
“15 mahallemizde 50’ye yakın parkımız var”

Son dönemde birçok park kazandırılan Sultanbeyli, yeni alanlara kavuşuyor. Mehmet Akif ve Mecidiye Mahallesi’nden sonra Adil Mahallesi’nde bulunan Filistin Parkı yapılan törenle hizmete sokuldu. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin parkın açılışında yaptığı konuşmada, “Mehmet Akif Mahallemizde açtığımız Şehit Erkan Karakaş Parkı’nın ardından Mecidiye Mahallemizde Çağlayan Parkımızı açmıştık. Bugün ise Adil Mahallemizde Filistin Parkımızı açıyoruz. 15 mahallemizde 50’ye yakın parkımız var. Gölet Sosyal Tesisimiz başta olmak üzere ilçemize birçok park hediye ettik. Ayrıca hem güneyden hem kuzeyden olmak üzere iki mesire alanımızı da halkımıza hediye edeceğiz. Emeği geçen tüm kardeşlerime özellikle park açılışı yaptığımız için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Sultanbeyli sizlerle birlikte her geçen gün çıtasını yükselterek gelişiyor. Eksiklerimizle birlikte ilçemizin geliştiğini görüyoruz” dedi.

Adil Mahallesi’nin ilçenin gelişimini yansıttığını ifade eden Başkan Keskin, mülkiyet konusunda çalışmaların devam ettiğini kaydederek, Adil Mahallesi’nin mülkiyet yapısına değindi. Yüz yılı aşan sorunun çözülmesi için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Binali Yıldırım’ın, bakanların, bürokratların, siyasi yöneticilerin büyük destek verdiklerini kaydeden Başkan Keskin, çalışmalar tamamlandığında yol haritasının ilçe sakinleriyle paylaşılacağını ifade etti. Mescid-i Aksa’nın, Kudüs’ün ve Filistin’in gündemde olduğunu ifade eden Başkan Keskin, “İsrail’in zulmünün arttığını görüyoruz. Hem Filistin davamız için hem de sokağımızın adı Filistin olduğu için parkımızın adını Filistin olarak koyduk. Filistin’de yaşanan zulmü ülke olarak biz haykırıyoruz. Dünyadaki Cumhurbaşkanlarına başkanlara baktığınızda sesini yükselten ve “Dünya beşten büyüktür” diyen sadece Sayın Cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanımızla birlikte bu davaya gönül veren herkese teşekkür ediyoruz. İsrail her problemde bir adım daha ilerlemeye çalışıyor. Biz dünyanın neresinde zulme uğrayan olursa olsun, onların yanında yer alacağız” ifadelerini kullandı.

Son dönemde yaşanan olaylarla ilgili de konuşan Başkan Keskin, “Üzerimize kurulan tuzaklara bakar mısınız? Bir bakıyorsunuz Siverek’te delinin biri çıkıyor Mustafa Kemal Atatürk’ün heykelini yıkmaya çalışıyor. Bildiğimiz bayat numaralar. Maçka’da başka bir operasyon. Diğer operasyonlarla birlikte sanki Türkiye’de bir zulüm varmış gibi dünya kamuoyuna Türkiye’yi şikayet edenler var. Maalesef art niyetli insanlar olmakla birlikte yaptıklarının ne olduğunu bilmeyenlerde var. Bugün devletimizin PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKP-C gibi terör örgütleriyle şanlı mücadelesi var. Bugün Suriye’nin Irak’ın yaşadıkları bize yaşatılmak istendi. Biz eğer 15 Temmuz’u duygusal düşüncelere siyasi çekişmelere heba edersek, şahsi meselelere heba edersek, 15 Temmuz’u tasarlayanlar amaçlarına ulaşmış olurlar. Türkiye’yi işgal etmek istediler. İşgale kapı aralayacak bir darbe yapılmak istendi. Devletimiz milletimiz el ele vererek bunu püskürttü. Bugün Irak’ta yaşananlara baktığımızda Kestizani Tarikatını görüyoruz. Son zamanlarda katıldığım yerlerde ifade ettim. Biraz araştırdığınızda bu tarikatın nasıl FETÖ ile birebir örtüştüğünü göreceksiniz. Nasıl oradaki askerlerin ABD işgal güçlerine silahlarını teslim ettiğini göreceksiniz. O yüzden Amerika’daki şarlatan ne diyor haçlılar sizin kadınlarınıza kızlarınıza ilişmezler, mabetlerinize dokunmazlar. Suriye, Irak ortadayken dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşananlar ortadayken bu cümle çok şey ifade ediyor. İşgal girişimin alt yapısıydı. Onlar oyun kurdular, Rabbim en büyük oyun kurucu. Onların oyunu başlarına döndü” dedi.

Başkan Keskin daha sonra parkın açılışını yaptı ve çocuklarla birlikte parkı gezdi.

Anahtar Kelimeler:
SultanbeyliParkAçılış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3