YTÜ geleceğin yıldızlarını bekliyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günleri'nde, üniversite adayları ve...

YTÜ geleceğin yıldızlarını bekliyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günleri'nde, üniversite adayları ve...

09 Temmuz 2013 Salı 15:02
YTÜ geleceğin yıldızlarını bekliyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günleri’nde, üniversite adayları ve ailelerine, öğretim üyelerinden oluşan uzman kadro tarafından, üniversite yaşamı, meslek seçimi, eğitim sistemi ve YTÜ tarafından sunulan olanaklar hakkında bilgi verilecek. 

Yıldız Teknik Üniversitesi, LYS’yi kazanan üniversite adaylarına ‘Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günleri’ düzenleyecek. Tüm bölümlerden akademisyenlerle birebir iletişim kurma fırsatı bulan öğrenciler, bölümlerin tanıtıldığı özel oturumlarda bölümlere ilişkin tüm konularda bilgi edinirken, akademik imkânların yanı sıra öğrenci topluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda fikir sahibi olacak. 10 fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları ile birlikte 46 bölümden uzman akademisyenler, Davutpaşa Kampüsü’ndeki 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında kurdukları bilgilendirme stantlarıyla üniversite imkanları ve eğitim sistemi konusunda öğrencileri ve aileleri bilgilendirecek. Akademisyenlerden oluşan kadronun eşlik edeceği geziler sırasında öğrencilere ve ailelerine tanıtıcı broşürler, hediyeler ve promosyonlar verilecek.
Aday öğrenci ve aileleri genel bilgilendirme sonrasında dilerlerse YTÜ Yıldız Kampüsü ve 1 milyon 350 bin metrekare alanda kurulan YTÜ Davutpaşa Kampüsü’nün yanı sıra, son teknolojiyle donatılmış laboratuvarları gezme fırsatı bulacak. 9-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek tanıtım günleri boyunca, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu bölümleri, YTÜ Davutpaşa Kampüsü’ndeki “2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi” fuaye alanında kuracakları tanıtım standlarıyla öğrenci ve ailelerle buluşacak. Üniversite adayları 10.00-16.00 saatleri arasında tanıtım günleri etkinliğine katılabilecek.

 

Son Güncelleme: 09.07.2013 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3