Ferhatpaşa'da “Kardeş Kültürler” coşkusu

Ataşehir Belediyesi'nin “kardeşlik” ve “barış” temasından yola çıkarak...

Ferhatpaşa'da “Kardeş Kültürler” coşkusu

Ataşehir Belediyesi'nin “kardeşlik” ve “barış” temasından yola çıkarak...

17 Eylül 2013 Salı 10:35
Ferhatpaşa'da “Kardeş Kültürler” coşkusu

Ataşehir Belediyesi’nin  “kardeşlik” ve “barış” temasından yola çıkarak bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Kardeş Kültürlerin Festivali’,  Ataşehir’in mahallerini renklendirmeye ve coşturmaya devam ediyor.  Festival kapsamında 12 Eylül Perşembe akşamı Ferhatpaşa Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı yanında gerçekleşen Latif Doğan, Nuray Hafiftaş ve Yudum konseri, Ferhatpaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Söylenen şarkılara ve türkülere hep bir ağızdan eşlik edilen geceye, Komedyen Yavuz Seçkin de sunumuyla neşe kattı.

 ""

Ferhatpaşalıların yoğun ilgi gösterdiği festivale, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile Abdullah Der de katıldı. Konuk sanatçılara festivale sesleri ile renk kattıkları için plaket ve çiçek takdim eden Başkanı Battal İlgezdi gecede yaptığı konuşmada, mahalleler arasında ayrım yapılmadığını, bütün mahallelerin eşit olduğunun altını çizdi. Başkan İlgezdi, “Ferhatpaşa’daki çocukların da parklarda koşmak ve oynamak hakkı. Sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Sizler herşeyin en iyisine layıksınız” dedi. 

 

""""""

Son Güncelleme: 17.09.2013 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72