BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube'den gönül sofrası

BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube'den gönül sofrası

15 Haziran 2017 Perşembe 10:00
BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube'den gönül sofrası

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube’nin geleneksel iftar yemeği yine birlik ve beraberlik görüntüleri işliğinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.


Yaptığı etkinlik ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiren BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi. Sancaktepe Modda  Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine; sendika üyeleri aileleri ile birlikte katılım gösterdi. Yine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper, Ensar Vakfı Ümraniye Şube Başkanı Mustafa Güçlü de iftar yemeğine iştirak eden isimler arasındaydı.


Açılı konuşmasını yapan Şube Başkanı Niyazi Karakoç birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif ayı hepimize hayırlar getirsin. Bu mübarek ayın tüm dünya barışına vesile olmasını diliyorum. Dünya üzerinde baskı, zulüm ve sıkıntı çeken Müslümanların acılarının dinmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu anlamlı  katılımdan dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğinin sergilendiği bir ortamı teneffüs ediyoruz bu akşam. Şubemizin başarıları tek bir kişiye endekslenemez tabii ki. Bu, bir ekip işidir. Sendikacılık zaten bir gönül işidir.” dedi. Karakoç; “Yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve akabinde ki Ramazan Bayramı’nı ailelerinizle, birlikte sağlık ve huzur içerisinde geçirmenizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.



BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper ise ramazan ayının önemine değinerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Kapanış konuşması yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, sendikanın çalışmalarını yakından beğenerek takip ettiğini ve başarıl çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti. Başkan Erdem, ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemine değindi.


Son Güncelleme: 15.06.2017 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72