İSMAİL ERDEM VE EKİBİ GİDER AYAK BATIRDI!

İSMAİL ERDEM VE EKİBİ GİDER AYAK BATIRDI!

23 Kasım 2018 Cuma 13:01
İSMAİL ERDEM VE EKİBİ GİDER AYAK BATIRDI!

Sancaktepe Belediyesi’ne haciz 

Borç batağındaki İsmail Erdem başkanlığındaki Sancaktepe Belediyesi’ne haciz geldi. Alacaklılar sıraya girdi.

Sancaktepe Belediyesi'nden alacaklarını tahsil edemeyenler mahkemelerin kapısını çalmaya başladı. Yaklaşık 600 milyon lira borcu olduğu söylenen Sancaktepe Belediyesi çıkmaza girdi. Hem kamu kurumlarına hem de özel sektöre borcu olan Sancaktepe Belediyesi’ne haciz geldi. Alacaklarını ödemekte zorlanan İsmail Erdem başkanlığındaki belediye diğer alacaklıların da haciz göndermesi bekleniyor.

Haciz skandalını CHP'den Sancaktepe Belediye Başkanı aday adayı olan Alper Yeğin gündeme getirdi. Haciz evraklarını facebook sayfasından paylaşan Yeğin, "Sancaktepe Belediyesine borçlarını ödeyemediği için alacaklılar tarafından haciz işlemi yapıldı. Sancaktepe Belediyesini batırıp Ümraniye’ye ve Ataşehir’e gidenlerden Sancaktepe’yi kurtacağız. BORÇ BATAĞINDAKİ SANCAKTEPE YÖNETİLEMİYOR" diyerek evrakları paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72