Beykoz Çayırı’nda Ardahan Farkı

Beykoz'da geleneksel hale gelen, çeşitli yörelerin renkli kültür ve geleneklerinin yaşatıldığı Beykoz Çayır Festivali'nin son günü olan Ardahan günü 20 bin kişinin katılımı ile coşkuyla kutlandı.

Beykoz Çayırı’nda Ardahan Farkı

Beykoz'da geleneksel hale gelen, çeşitli yörelerin renkli kültür ve geleneklerinin yaşatıldığı Beykoz Çayır Festivali'nin son günü olan Ardahan günü 20 bin kişinin katılımı ile coşkuyla kutlandı.

01 Ekim 2019 Salı 16:28
Beykoz Çayırı’nda Ardahan Farkı

Beykoz’da Ardahan farkı..

Beykoz’un en aktif sivil toplum kuruluşlarından Ardahanlılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu festivalde yoğun bir katılım vardı. Serebral Palsi hastalığına dikkat çekilen bu festivale Başkan Murat Aydın da katılırken, ünlü sanatçı Yusuf Güney ve Ardahanlıların sevilen sanatçısı Burhan Yıldırım’ın hareketli şarkılarıyla sevenlerine coşku dolu anlar yaşattı. Oksijen yetersizliği ve çeşitli nedenlerden oluşan Serebral Palsi hastalığına dikkat çekilen, bu hastalıktan muzdarip olan çocuklar ve ailelerinin katıldığı etkinlikte hastalık konusunda farkındalık oluşturmak için tüm yöre dernekleri, sanatçılar ve Beykoz halkı tek yürek oldu.

Protokolden yoğun katılım

Beykoz Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu festivale, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamzaçebi, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, Yıldız Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Beykoz Ardahanlılar Derneği Onursal Başkanı Ali Rıza Yıldız, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük, muhtarlar, spor kulübü temsilcileri ve 20 bine yakın vatandaş katıldı.

İnan Aktürk alkış aldı

Ardahan Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İnan Aktürk, sahnede yaptığı konuşmada "Ardahanlılar Derneği'nin her sene 10 kız öğrencinin burs ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan iş insanlarına "Onursal başkan" ünvanını verdiklerini ve bu sene de Boğazın Yargıçlarının kurucu Başkanı Vural Demir'in, gelecek yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızın burs ihtiyacını karşılayacağından, kendisine verdiği desteklerden dolayı onursal başkanlığı verdik" dedi. Aktürk, Vural Demir'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Aktürk ayrıca Akif Hamzaçebi’ye poşu taktı.

Başkan Murat Aydın, serebral palsi hastalarına dikkat çekti

Etkinlik öncesi derneklerin stantlarını gezen Belediye Başkanı Murat Aydın, stant görevlilerini ziyaret etti, alanda bulunan serebral palsi hastalarıyla bir araya gelerek onlarla muhabbet etti. Ünlü sanatçı Yusuf Güney de stantların olduğu alana gelerek Belediye Başkanı Murat Aydın'a eşlik etti. Etkinliğe katılan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın sahnede yaptığı konuşmada Ardahanlılar Derneği’nin gerçekleştirdiği bu yoğun katılımlı gecesinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti. Aydın yaptığı konuşmanın devamında Serebral Palsi hastalığına da dikkat çekerek farkındalık oluşturmanın önemini vurguladı.

Son Güncelleme: 03.10.2019 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3