Beykoz bu kadar sahipsiz mi? Kaymakdonduran’ın kaymağını kim yiyor?

Beykoz sınırları içerisinde yer alan ancak işletmesi Üsküdar Belediyesi’ne verilen Kaymakdonduran Mesire Alanı tartışma konusu olmaya devam ediyor. Giriş ücreti alınmasına rağmen fiş kesilmemesi, Kaymakdonduran’ın kaymağını kim yiyor? Sorusunu akıllara getiriyor..

Beykoz bu kadar sahipsiz mi? Kaymakdonduran’ın kaymağını kim yiyor?

Beykoz sınırları içerisinde yer alan ancak işletmesi Üsküdar Belediyesi’ne verilen Kaymakdonduran Mesire Alanı tartışma konusu olmaya devam ediyor. Giriş ücreti alınmasına rağmen fiş kesilmemesi, Kaymakdonduran’ın kaymağını kim yiyor? Sorusunu akıllara getiriyor..

06 Mayıs 2019 Pazartesi 14:33
Beykoz bu kadar sahipsiz mi? Kaymakdonduran’ın kaymağını kim yiyor?

Beykoz sınırlarında ama işletmesi Üsküdar Belediyesi’nin!

Beykoz Kaymakdonduran piknik alanı İstanbul’un sahip olduğu en sakin ve güzel piknik alanlarından birisidir. Piknik alanının yanı sıra orman da bulunan bitkiler ve ormanın ev sahipliği yaptığı hayvanlar ile çevrili İstanbul’un trafiğinden korna sesinden uzak doğa ile iç içe olan bir alan… Ancak asıl tartışma konusu olan Mesire alanının işletmesinin Üsküdar Belediyesi’nde olması. Kaymakdonduran Mesire alanı Beykoz sınırları içerisinde olmasına rağmen işletmesinin Üsküdar Belediyesi’nde olması yıllardır tartışılıyor.

İlçe kamuoyu da tepkili. “Belediyemiz bu kadar duyarsız mı?

İlçe kamuoyuda bu duruma tepkili. Beykozlular, “Beykoz sınırları içerisinde bulunan Orman işletmesinin yeri olan Kaymakdonduran Mesire Alanını, gelip Üsküdar Belediyesi işletiyorsa, bizim Beykoz Belediyesinin ne kadar duyarsız olduğunun kanıtıdır. Bu gibi yerler o ilçenin belediyesi tarafından işletilmesi, o bölgede oturan insanlara daha çok fayda getireceği, çalışanlarının da Beykozlu olması birçok gencimize iş kapısı demektir” diyor.

Giriş ücretini kim alıyor. Kaymağı kim yiyor?

Kaymakdonduran Mesire Alanı ile ilgili bir diğer tartışma ise giriş ücreti ile ilgili. Girişte para alınmasına rağmen, fiş kesilmemesi şaşkınlıkla karşılanıyor. Bu konuda bir çok şikayet yapılmasına rağmen, kimse oralı olmadı. Konuda ilgili bir vatandaş şikayetini şöyle aktarıyor: Üsküdar Belediyesi logolu güvenlikçiler bizden 10 Tl para istedi. Bunun karşılığında fiş talep ettiğimizde, ‘fiş vermiyoruz’ dediler. Bizde o zaman bu parayı cebinize atmadığınızı nereden bilelim, Fatura kesin dememizle birlikte, ‘Onu da kesemiyoruz, istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz?’ dediler.

Üsküdar Belediyesi özelleştirdi mi?

Girişte alınan ücretlere fiş kesilmemesi , ‘Burayı Üsküdar Belediyesi özelleştirdi mi? Sorusunu akıllara getiriyor. Aksi takdirde fiş verilmemesinin başka mantıklı bir açıklaması bulunmuyor.

Mesire alanının içler acısı durumu!

Sözde Üsküdar Belediyesi işletmesindeki Kaymakdonduran Mesire Alanı, bakımsızlıktan viraneye dönmek üzere. Çöpler zamanında toplanmadığı için kötü görüntüler oluşmuş durumda. Çardakların çatıları çökmeye yüz tutmuş, mescit bakımsız, tuvaletler ise pislik içinde. Piknik yapmaya gelen vatandaş, mesire alanın bu içler açısı durumu karşısında serzenişte bulunuyor.

Murat Aydın’a çağrımızdır. Tekrar Beykoz’a kazandırın...

Beykoz’da işsizliğin had safhada olduğu bir zamanda Mesire alanının tekrar Beykoz Belediyesi tarafından işletilmesi istihdam sağlayacağı gibi bu kötü imaja da son verilmiş olacaktır. Örneğine az rastlanır bu durumun sonlandırılması Beykoz’un çiçeği burundaki Belediye Başkanı Murat Aydın’ın hanesine artı puan kazandıracaktır. Hem iktidar hem de muhalefetin destek vereceği bu kararın alınması Beykoz’un hayrına olacağından kimsenin kuşkusu yok. Flashaber Gazetesi olarak bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz..

Son Güncelleme: 08.05.2019 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72