Alemdağ Ormanları sahipsiz kaldı

Alemdağ Ormanları sahipsiz kaldı

05 Mart 2017 Pazar 12:02
Alemdağ  Ormanları sahipsiz kaldı
Çekmeköy Alemdağ Ormanları’nda yapılan parkur yürüyüşleri ve koşu maratonları için asılan pankartlar, sonrasında toplanmıyor. Yarış esnasında ise yerlere pet şişe su artıkları gibi çöpler bırakılıyor.

Her yarış sonrasında bu manzaralara rastlamak mümkün. Kros yarışları ve parkur yürüyüşleri sonrasında ortaya hoş olmayan görüntülere rastlanıyor. Özellikle yarışlar için asılan pankartlar sonrasında ise toplanılmıyor. Doğada dönüşümü zor olan pet sular ve değer çöp artıkları ise cabası. Bu görüntüler Alemdağ Merkez Emlak Yönetim Kurulu Başkanı ve gazetemiz yazarı İsa Demir’in objektifinden yansıdı. İsa Demir, bu manzaralara her zaman rastladığını söylüyor ve insanların daha dikkatli olması ve doğayı koruması gerektiğini belirtiyor.

Son Güncelleme: 05.03.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72