AK Parti Çekmeköy’de sürpriz! Kim bu isim?

Yenilenen İstanbul seçimleri Çekmeköy siyasetinde köklü değişikliklerin yapılmasını doğuracak bir sonuç doğurdu. Ak Parti ilçe başkanlığı için ise sevilen, genç bir kamu görevlisi için ikna turları başladı.

AK Parti Çekmeköy’de sürpriz! Kim bu isim?

Yenilenen İstanbul seçimleri Çekmeköy siyasetinde köklü değişikliklerin yapılmasını doğuracak bir sonuç doğurdu. Ak Parti ilçe başkanlığı için ise sevilen, genç bir kamu görevlisi için ikna turları başladı.

09 Temmuz 2019 Salı 13:25
AK Parti Çekmeköy’de sürpriz! Kim bu isim?

Siyasetin doğası gereği kaçınılmaz değişim!

Geçtiğimiz günlerde ‘Çekmeköy siyasetinde yeni ve vizyoner yüzler aranıyor’ haber bağlığı ile Çekmeköy’deki değişim sürecinden bahsetmiştik. Yenilenen İstanbul seçimleri ile birlikte tüm ilçelerde olduğu gibi Çekmeköy’de de yeni yüzlerin bu dönemde sahne alacağını ve siyasetin doğası gereği bu durumun kaçınılmaz olduğuna vurgu yapmıştık.

O isim için ortak mutabakat zemini aranıyor..

Bir kısır döngüye dönen Çekmeköy siyasetinde hep aynı isimler etrafında dönülmesi ister istemez yeni isimlerin ortaya çıkmasını mecbur kıldı. Ak Parti cephesinde de yeni isimler için nabız yoklanıyor. Edindiğimiz bilgelere göre bölgede sevilen, genç ve bu işlerin üstesinden gelebilecek bir kamu görevlisi için ikna turlarına başlandı.

Parti tabanında da kabul görecek bir isim..

Yanında geniş bir destek kitlesi de bulunan bu isim için ortak bir mutabakat zemini aranıyor. Bölgede uzun yıllardır kamu hizmeti yapan ve herkesin sevgisini kazanan bu ismin partiyi toparlayabilecek, herkesi kucaklayabilecek olması özelliği ile de parti tabanında da kabul göreceği konuşuluyor. İlçe kamuoyu şimdiden bu sürpriz ismi merak etmeye başladı. Gazete olarak kamu görevlisi olması dolayısı ile bu ismi şimdilik açıklamıyoruz. Ancak netleşir netleşmez bu ismi sizlerle paylaşacağız..

Yeni isim ve yeni yüzler siyasete heyecan ve renk katar

Yeni isim ve yüzlerin siyasete renk katacağı kuşkusuz. Çekmeköylüler, “Yıllardır hep aynı isimler etrafında dönülüp duruluyor, bir kısır döngü var. Yeni ve genç isimlerin ortaya çıkma vakti geldi” diyor. Hem iktidar hem de muhalefette aynı beklenti söz konusu. İstanbul’daki tüm ilçelerde olduğu gibi Çekmeköy’de de önümüzdeki günlerde sürprizler yaşanırsa kimse şaşarmasın!..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tahsin 2019-07-09 14:33:47

bu habere gerçekten çok sevindim. artık eski isimlerin yani kendi ekseninde dönmesinin önüne geçilmeli başkan yardımcısı başkan oluyor ne anladık bu işten al birini vur ötekine yeni yüzler lazım artık yandaşların akrabaların yönetmesinden bıktık bahsettiğiniz.
kişi gerçekten iyi biridir umarız ve özellikle gençtir..

Avatar
Ilhan 2019-07-12 17:30:38

Iste beklenen de buydu yillardir akpartiye gonul vermis birisi olarak degisimin vakti gelmistir 98 secimlerinde inkilap mah genclik kollarinda sabahlara kadar emek verdik calistik hic bir beklentim olmadan halada bir beklentim olmadi sadece hizmet istedim yaklasik 2012 yilindan beride cekmekoyde ikamet etmekteyim en kizdigim nokta otopark sorunu 100 metre arsasi olan ev yapiyor yapsin ama baskan hic sokaklarda gezmiyor heralde aksam bir ciksin sokaklarda gezsin bakalim park edicek yer bulabilecekmi daracik sokaklar sagli sollu araba park etmeleri yeni yapilan binalarda bence ilk oncelik oto park otopark olmadan imar verilmemesi gerekiyor buna cozum sart

Avatar
Fatih 2019-07-12 17:39:37

Çok güzel olur walla Salih kırcı denen egoist ten kurtulmuş olur

Avatar
Aydın 2019-07-12 17:40:44

Değişen olmayacak. Boşuna umutlarıyla oynamayın insanların.

Avatar
Mahmut yildirim 2019-07-12 17:43:10

Cani cehenneme bu saatten sonra akp gitsin osman ocalandan istesin oyu,

Avatar
Muharrem kılıç 2019-07-12 17:55:38

Bu bir bayrak yarışı daha iyi hizmet için denişiklik şart

Avatar
Sinan Sandikçi 2019-07-12 18:01:35

Mehmet Hüsrev en ideal bir isimdir

Avatar
Murat 2019-07-12 18:02:12

Çekmeköyde baskanin akp ye degil hdp ye calistigini gormekten sıkıldık. Adam gibi bi baskan cok iyi olur

banner3

banner72