Yıldız OSGB'den görkemli açılış

Yıldız Şirketler Grubu'na bağlı Yıldız Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB),...

Yıldız OSGB'den görkemli açılış

Yıldız Şirketler Grubu'na bağlı Yıldız Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB),...

23 Haziran 2013 Pazar 13:25
Yıldız OSGB'den görkemli açılış

Yıldız Şirketler Grubu’na bağlı Yıldız Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB), çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla hizmete açıldı. Yıldız OSGB Çekmeköy’de ilk olması nedeniyle büyük ilgi gördü.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Ali Rıza Yıldız’ın yaptığı Yıldız Şirketler Grubu, iş sağlığı ve güvenliği hizmeti verecek, ‘Yıldız Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) ile artık sektörde marka olmak adına ilk adımı attı. İş sağlığı ve güvenliği konusunda verenlere yüklenen yasal sorumlulukları yerine getirmelerine yardımcı olmak amacıyla kurulan Yıldız OSGB görkemli bir törenle hizmete girdi.

""

Herkes bu açılışta buluştu…

Çekmeköy Çavuşbaşı Caddesi’nde açılan Yıldız OSGB, az rastlanır bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. İş günü olması ve yağmurlu bir havaya rağmen açılışa çok sayıda seçkin davetli katıldı. Partilerin genel başkan yardımcılarından, belediye başkanlarına, siyasi parti temsilcilerinden sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve işadamlarına kadar yüzlerce davetli, bu görkemli açılışta yerini aldı.  Gün boyu devam eden açılış davetli akınına uğrarken; Yıldız OSGB’nin bahçesi ise gelen sayısız çelenklerle adeta çiçek bahçesine döndü.

""

Yıldız OSGB, Çekmeköy’e değer kattı

Yıldız Şirketler Grubu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve çalışanlarını bu önemli günde yalnız bırakmayan davetliler, hem katılım hem de çelenkleriyle açılışa renk ve coşku kattılar. Yıldız Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB), Çekmeköy’de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz başta olmak üzere birçok davetli ilk kez ‘OSGB’ açılışına katıldıklarına dikkat çektiler. Marka ilçe Çekmeköy’ün ilk ve tek Ortak Sağlık Birimi olan ‘Yıldız OSGB’ bu manada da dikkat çekti. Davetliler, “Çekmeköy’de böyle bir açık vardı. Çok sayıda sanayi kuruluşu ve iş merkezinin olduğu ilçede Ortak Sağlık Birimi’nin olması bir şans olacaktır” dediler. Davetliler görkemli bir törenle açılış kurdelesi kesilen Yıldız OSGB’yi inceleme fırsatı da buldular.

""

‘İnsana değer veren bir marka olacağız”

Verilecek hizmetler hakkında bilgi veren Yıldız Şirketler Grubu Başkanı Ali Rıza Yıldız, “Sanayicilerimizin üzerinden bir yükü daha alarak, kendi iş alanlarına odaklanmalarını sağlayacak bir hizmeti hayata geçirdik. Onların sırtındaki yükü alacağız ve mevcut iş sağlığı ve güvenliği harcamaları kadar bir meblağ ile geniş kapsamlı bir hizmet sunacağız. Uzun dönemde tek amacımız ismimizin kalitede ve insana değer veren bir marka haline gelmesi. ‘İşimizin sağlığı, geleceğimizin güvenliğidir’ sloganıyla Marmara bölgesindeki firmalara en iyi hizmeti sunacağız” şeklinde konuştu.

""

Sektöründe öncü olacak…

Yıldız OSGB, iş güvenliği uzmanları ve diğer deneyimli personeliyle iş sağlığı ve iş güvenliği hizmeti verecek. Yıldız OSGB, müşterisine kanuna en uygun şekilde hizmet vererek, meslek hastalıkları ve iş kazalarının önlenmesine katkıda bulunacak. Çekmeköy’de merkez ofisini açan Yıldız OSGB, Marmara Bölgesi’nden gelen taleplere hızla cevap verecek kapasite ve donanıma sahip. Geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan Yıldız OSGB, mobil sağlık aracıyla da farklılığını ortaya koyuyor.

 

"" 

""

""

""

""

""

Son Güncelleme: 23.06.2013 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72