HYUNDAI TUSCSON N LİNE MAR OTO FARKIYLA SİZLERİ BEKLİYOR

Sportif yapısı, göz alıcı ve güçlü detaylarıyla, yeni Tucson N Line, Mar Oto’da sizleri bekliyor. Üstelik 37.000TL’ye varan nakit indirim ve % 0 faiz fırsatı ile…

HYUNDAI TUSCSON N LİNE MAR OTO FARKIYLA SİZLERİ BEKLİYOR

Sportif yapısı, göz alıcı ve güçlü detaylarıyla, yeni Tucson N Line, Mar Oto’da sizleri bekliyor. Üstelik 37.000TL’ye varan nakit indirim ve % 0 faiz fırsatı ile…

15 Şubat 2021 Pazartesi 14:12
HYUNDAI TUSCSON N LİNE MAR OTO FARKIYLA SİZLERİ BEKLİYOR

Gücü Çok faizi yok

Hyundai’nin Türkiye de dahil olmak üzere birçok pazarda önemli başarılara imza atan modeli Tucson, geçtiğimiz mart ayıyla birlikte önemli bir versiyona kavuştu. Markanın motorsporları deneyimlerden esinlenerek hazırladığı N Line, dış tasarımda yapılan sportif dokunuşlar haricinde, gövde ve kabin içindeki aksesuar değişiklikleriyle de dikkat çekmeyi başardı. Büyük beğeni toplayan Tucson N Line, Sancaktepe’de bulunan MAR Oto’da sizleri bekliyor. 37.000TL’ye varan nakit indirim ve % 0 faiz fırsatı ile kaçırılmayacak bir kampanya.

Güçlü detaylarıyla özgüven tazeliyor.

Sportif yapısı, göz alıcı ve güçlü detaylarıyla, yeni Tucson N Line karşınızda. Hyundai, yeni Tucson N Line ile sportif sürüş performansı ve dinamik tasarımıyla gücüne güç katmaya devam ediyor. İddialı tasarım özelliklerinin yanı sıra sportif süspansiyona sahip olan yeni Tucson N Line, parlak siyah 19" alaşım jantları ve üstün performanslı lastikleriyle tekerlek yuvasını tamamen doldurarak daha güçlü bir duruş ve üst düzey bir yol tutuşu sağlıyor.

İddialı ve sportif görünüme sahip ön tampon, petek tarzı siyah ön ızgara ve bumerang şeklindeki LED gündüz sürüş farlarıyla Tucson N Line daha da özgüvenli bir duruş sunuyor.

Yüksek performans sportif güç

Tucson N Line'ın gücünü motor sporlarından aldığı, daha ilk bakışta fark ediliyor. N Line yüksek performans lastikleri ve 19 inç siyah alaşım jantlarıyla göz alıyor. Tekerlek yuvasını tamamen dolduran büyük jantlar, daha dinamik bir duruş ve üst düzey yol tutuşu sağlıyor. Genişletilmiş ön frenler, sportif görünümü güçlendiriyor. Yan tarafta bulunan N Line amblemi, Tucson N Line’ın kendini fark ettirmesini sağlıyor. Aerodinamik arka spoyler, köpekbalığı yüzgeci şeklindeki anten ve 3. stop lambasını bir araya getiriyor. N Line tasarımının bir parçası olarak gövde renginden bağımsız siyah renkte sunuluyor.

Yeni Hyundai N Line Farkını göster

Dünyada büyük beğeni toplayan i30 N ve i30 Fastback N’in ardından, yeni N Line'ın göz alıcı tasarım detaylarıyla, Tucson'unuzu bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Yeni Tucson N Line, sportif tasarım özelliklerinin yanı sıra özel spor süspansiyonu ve 19 inçlik performanslı lastikleri ile daha sportif bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3