Üsküdar Gençlik Akademisi kurslarına büyük ilgi

Üsküdar Gençlik Akademisi'nin, 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri için başlatmış...

Üsküdar Gençlik Akademisi kurslarına büyük ilgi

Üsküdar Gençlik Akademisi'nin, 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri için başlatmış...

24 Eylül 2014 Çarşamba 16:51
Üsküdar Gençlik Akademisi kurslarına büyük ilgi

Üsküdar Gençlik Akademisi’nin, 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri için başlatmış olduğu sınava hazırlık ve okul destek kursları yoğun ilgi görüyor. 848 öğrenci kurstan yararlanmak için müracaat etti.

Üsküdar Belediyesi’nin, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Üsküdarlı gençlere eğitim alanında hizmet vermek için kurduğu Gençlik Akademisi, Üsküdar'da ikamet eden 9. 10. ve 11. sınıf öğrencilerinin yararlanacağı sınava hazırlık ve okul destek kursları başlattı.

 

848 öğrenci müracaat etti

 

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki yeni binasında hizmete başlayan Üsküdar Gençlik Akademisi’nin bu desteğinden yararlanmak için 848 öğrenci müracaat etti. Gerçekleştirilen seviye belirleme sınavı ile kursların da startı verilmiş oldu. Sınav sonuçları 25 Eylül Perşembe günü (Bugün) açıklanacak. Sınava katılan tüm öğrenciler farklı birimlerde, sınava hazırlık, okul destek kurslarına alınacaklar. İlk eğitim, 27 Eylül'de başlayacak.

Sanatsal ve kültürel eğitimler de verilecek

Üsküdar Gençlik Akademisi, yeni binasında, alanında uzman deneyimli öğretmenleriyle sınavlara hazırlık ve okula destek kurslarının yanında spor, sanat, kültürel etkinlikleriyle gençlere hizmet vermeye devam edecek.

Gençlik Akademisi’nin hedefi…

Üsküdar Gençlik Akademisi; gençlerimizin serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek, ahlaklı, topluma faydalı aktif bireyler olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalar yürütmeyi hedeflemekte.

 

 

Son Güncelleme: 24.09.2014 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72