Ümraniye'de personele seminer

Ümraniye Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline yönelik, Belediye...

Ümraniye'de personele seminer

Ümraniye Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline yönelik, Belediye...

20 Mayıs 2014 Salı 15:25
Ümraniye'de personele seminer

Ümraniye Belediyesi, personeline ‘İş Sağlığı ve İş Güvenliği’ ile ilk yardım semineri düzenledi

Ümraniye Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline yönelik, Belediye Nikâh Sarayı’ndaİş Sağlığı ve İş Güvenliği’  konulu eğitim semineri düzenledi. 

Ümraniye Belediyesi, personeline ‘İş Sağlığı ve İş Güvenliği’ konusundaki eğitim programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda bir eğitim seminerini düzenlendi.  Programa konuşmacı olarak katılan Uzman Nevzat Can ve Dr. Hüseyin Usta; İş sağlığı ve iş güvenliğine dair işçiye ve işverene düşen sorumluluklar hakkında bilgi verdiler. Çalışanların iş güvenliği için dikkat etmesi gereken hususlar ve çalışan hakları hakkında da bilgiler veren konuşmacılar, çalışanların sağlığı için, çalışma ortamının ve teknik donanımın önemine de vurgu yaptılar.

 

Son Güncelleme: 20.05.2014 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72